Млади момичета из цяла Русия ще разкъсат дрехите си в израз на подкрепа за премиера Владимир Путин. Смелите симпатизантки дори ще получат награда за това, съобщава британският "Индипендънт".

През уикенда в интернет плъзна клип, в който няколко красиви рускини, нарекли се „Армията на Путин", призоваха всички симпатизантки на премиера от цяла Русия да изразят възхищението си към Путин като заснемат как събличат или разкъсват дрехите си, след това качват клипчето в интернет.

С iPad ще бъде възнаградено момичето, заснело най-доброто видео.

Това не е първата такава необичайна подкрепа към руския премиер. През миналата година студентки по журналситика на Московския университет позираха по-разголени за календар в чест на Путин.

През тази година пък в една от дискотеките в Москва имаше частно парти в чест на премиера, на което стриптийзьорки танцуваха и пяха на изпълнението на Путин на парчето "Blueberry Hill".

След всички тези прояви в подкрепа на премиера младият руски депутат Кирил Шитов от управляващата партия Единна Русия започна да се пита защо и за опозицията не се "раздават" толкова млади и красиви момичета.


maria
18.07.2011 18:50:49
0
0

Ruskini i ukrainki se nadprevarvat da pokajat vsi4ko, koeto imat. Prosto malko reklama na stokata.РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола