Бившият президент на “Литекс” Ангел Бончев се появи на откриването на сладкарница “Марилу” в столицата в цветущо здраве и настроение. Единствено липсващите два пръста на лявата му ръка напомняха за драматичното му отвличане и държане в плен преди 2 г. Той позира за “Труд” заедно със собственичките Марияна Лозанова и Лучия Фикова, като задяваше придружаващия го Краси Минев с шеговитото “Е, каквото седнало, такова излезнало”.

От ръчно правените бонбони и домашно приготвените торти по френски рецепти хапна и шефът на “Главболгарстрой” Симеон Пешов, който едва се виждаше от кошницата с цветя, която донесе. Намина и скандалният бизнесмен Марио Николов, който хич не изглеждаше притеснен от съдебните си неволи. Екатерина Бончева от Комисията по досиетата се бе сгушила на раздумка в “будоара” - приятен ъгъл с меки възглавници.

Гръмогласен лай огласи площад “Хелзинки” и едва не надви ромонящата жива цигулка в сладкарницата. Оказа се, че социоложката Мира Радева е завързала отвън кокера на дъщеря си, която е в САЩ и й го оставила. Домашният любимец все пак се кротна и позволи на стопанката си да се наслади на пухкавите кроасани, соления чийзкейк и финия вкус на оригинален брауни.
РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола