Водещият от Нова телевизия Милен Цветков ще има ново собствено предаване, съобщи сайтът на Хай клуб.

Тези дни вестниците и интернет сайтовете гръмнаха със страшната новина, че тв водещият Милен Цветков е уволнен не само от сутрешния блок на Нова телевизия, но и от самата медия, защото с някои свои изказвания и неудобни въпроси нарушавал... медийния комфорт на премиера Бойко Борисов.

След случая на Николай Бареков, който, според слуховете, също беше отстранен от сутрешния блок на конкурентната bTV "Тази сутрин" по неизяснени причини, дойде ред и на Милен. За Бареков коментарите във форумите бяха по-скоро радостни за това, че зрителите няма да го гледат и слушат повече, но новината за липсата на Милен от ефира, няма същия резултат и форумите са пълни с мнения на недоволни зрители.

Ние обаче разбрахме от самата телевизия, че Милен не е уволнен от медията и съвсем скоро отново ще се появи в ефира й, пише по-нататък на сайта на Хай клуб. От ПР отдела ни разкриха, че водещият ще има свое предаване, което ще се излъчва сутрин в почивните дни. То ще върви в събота сутрин преди „Станция Нова", а в неделя - от 8 до 12 часа. Според слуховете, в новото си шоу Милен ще включи и целия си екип от досегашните коментатори - Мон Дьо, професор Вучков и Люба Кулезич. Е, ако не харесвате особено новия - стар водещ, спокойно можете да се поспивате до късничко в събота и неделя.

От телевизията отрекоха, че промяната в мястото на Милен Цветков да има нещо общо с Бойко Борисов и с това, че водещият си е позволявал шеги с новата власт, а обясниха това като програмно решение.

По отношение на това дали наистина сутрешният блок на НТВ тотално ще смени водещите си, изглежда, че да. От телевизията за сега не пожелаха да коментират какво ще се случи с Лора Крумова, но следващата седмица ще станат известни двамата чисто нови водещи на „Здравей България".

Kолкото и да е малък или голям скандалът около тази история и кое точно е истина предстои да се доизяснява, то е ясно. Важното е, че феновете на Цветков не трябва да се разочароват, защото любимият им водещ все пак остава на екран. Е, не всеки ден в „Часът на Милен Цветков", но... поне два дни в седмицата.

Четете още горещи новини на сайта на „Хай клуб".


sasata
16.02.2010 10:36:01
0
0

МЕЛЕНЧО защо бе бате защо направи така с този си лош език да те......... най добре правеше майтапи пред зрителите ставаше за смях но уви сега ?????

jeleva.1973
18.03.2010 18:13:35
0
0

Милене,народа те харесва,имаш слаб характер,провокираха те,бъпзо се подаде,неможа да ги обработиш!Стегни се!РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола