Успоредно с течащите промоции от изминалата 2009 г. вече са факт и първите изгодни оферти за 2010 г. Италианските коли например изкушават почитателите си със силни предложения.

Лимитирана серия на “Фиат”за един от най-продаваните в Европа модели “Гранде Пунто” се предлага на цена 17 990 лв. с богато оборудване. Към 1,2-литровия бензинов мотор (65 к. с.) вървят климатик, елстъкла и огледала, радио CD MP3, фарове за мъгла, кожен волан и скоростен лост и др. По-големият и добре екипиран “Фиат Браво” продължава да е в промоция за ограничено количество с цена 24 590 лв. Чаровният “Фиат 500” върви с подарък автоматична скоростна кутия, малкият SUV “Седичи” - с подаръци за 6000 лв. А лекотоварните автомобили “Фиат” са с безпрецедентни отстъпки до 30%.

За първи път нов автомобил “Хюндай”може да се купи с фиксирана отстъпка от цената срещу предоставяне на стара кола независимо от състоянието, годините и пробега й. Тази програма се прилага в Европа и в САЩ и стимулира премахването на стари возила, които не са в движение. Но там се финансира от държавата, а тук - от вносителя “Индустриал Комерс”. Промоцията се отнася за един от най-популярните корейски модели “Хюндай i30”, който има 5-годишна гаранция. Базовата модификация с 1,4-литров мотор (109 к. с.) се предлага за 18 800 лв. (без ДДС), от които се изваждат 2000 лв. при предоставяне на стар автомобил. Ако неговата оценка е по-висока от бонуса, двете се сумират и се оформя нова премия.

“Пежо”стартира програмата “Пежоптимист”, по която могат да се купят автомобили на промоционални цени и намалени цени на лизинга.t


123456
28.01.2010 18:35:34
0
0

To i staire dosta poevtinqha...ve4e koli predi 2000g. struvat zna4itelno po evtino poneje sa ot minaliq bek :D ai krizata dosta udari horata kakto padnaha cenite na imotite taka i na kolite,koeto se use6ta dosta :) Tova za nas obiknovennite grajdani e mnogo dobre stiga pari da ima :PРЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола