„Преживях много силни емоции в шоуто, но шокът дойде след това", заяви участничката в „Биг Брадър 2" пред Нова телевизия. Тя обясни, че животът й след шоуто е бил много по-голям шок за нея, отколкото това, което се е случило вътре.

„Бях принудена да се справям с много неща - със семейството ми, едва ли не с цялата страна. Но тези неща, така да се каже, аз съм си ги направила. Отвън заварих майка ми и баща ми в много тежко състояние", допълни Елена.

Красивата участничка обаче беше категорична, че не съжалява за раздялата и със съпруга й Миро в шоуто.

„Съжалявам единствено а това, че се случи по този начин. Аз не съм искала това да се случи по телевизията. Сигурна съм, че това щеше да се случи така или иначе, просто тогава дойде моментът", обясни Елена.

„С Мариян сме изключително добри отношения, за тези 7 години сме се виждали постоянно", разказа участничката в „Биг Брадър 2" и допълни, че той е останал ценен човек за нея и не може да каже нищо лошо за него. Елена отрече да се скрила с след предаването.

„Аз винаги съм се радвала преди това на анонимния си живот, не съм искала да бъда известна. Тогава станах известна, без да искам. Бях на 24 години и буквално на шега беше цялото участие", разказа Елена и допълни, че сега е отказала да участва в „Биг Брадър All Stras", защото не е в нейната природа.


Георгиев
25.11.2012 17:02:31
0
0

Красивата участничка??? Трябваше да напишете Mастията Елена. - Mиндил, заври се пак в канала, от който си изпълзяла и не занимай хората със себе си.

Любо
26.11.2012 10:35:13
0
0

Парцал на парцалите!

зизи
08.04.2013 12:40:58
0
0

Не е парцал, просто е била честна спрямо себе си и Миро. Просто е осъзнала в къщата, че е била с Миро от л/бов и превързаност и че е изчезнала тръпката и възбудата от романтиката.Мариян и е напомнил за Миро такв какъвто е бил в нейите предтави от началото на връзката. Мариян и е помогнал да излезе от връзката ЕЛЕНА-МИРО и да си припомни за себе си. Може би ако имаха дете нямаше да се раздели с Миро.Защо Миро не предпрое действия по-рано да докаже л/бовта си към нея , чрез жестове....дете, освен брак но може би по-рано на тяхната връзка а не да я размотава. Когато спреш да поливаш розата на твоя живот, когато разстоянието и идеалите ви делят, когато мъжката изразителност не по- слабо проявена така се получава.РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола