"Лице в лице" е новото едночасово токшоу с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев, което стартира през октомври в ефира на bTV, съобщиха от медията.

Предаването ще се излъчва на живо всеки делничен следобед веднага след Новините в 17 чaса. То ще обръща задълбочено внимание на най-важната, най-горещата или най-спорната тема от деня. В него ключова роля ще имат гостите, които ще коментират актуалните събития и новите факти около тях, като водещите ще търсят конфликтни гледни точки по всяка от темите.

Зрителите също ще имат думата чрез btvnews.bg, блогове, социални мрежи и скайп. В тандем с Ризова и Цонев ще бъдат и репортерите.

Извън дискусията върху основната тема на деня, предаването "Лице в лице" ще разработва и тематични рубрики всеки ден от понеделник до петък.

 


Цоцка
25.09.2012 16:54:55
0
0

Цветанка сгреши с изнасянето си от Нова ТВ. Това е доказано най-добрата телевизия, а не пикливата бтв, която не става за нищо и само промива мозъци. Мине се- не мине и пак ще се върне в Нова като господарите. Да не говорим, че Димитър Цонев за никакъв водещ не става и ще помрачи нейния талант.

Кънчо
28.09.2012 23:05:15
0
0

Мустакат бастун и очилата крава - сигурно ще бъде интересно на тези, които ги гледат!РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола