Патриотичният тур на "Комиците" ще напусне границите на България и дори Европа и ще отскочи до Чикаго. Това ще стане през октомври, разкриха вчера от екипа пред "Труд". Засега това е първият сигурен американски град, в който имигрантите ще могат да се забавляват с Любо Нейков, Къци Лафазанов и Ко. Възможно е задокеанското турне да се разрасне.


"Това е наша инициатива и не сме получили никаква подкрепа от нито едно министерство", отговори Любо Нейков на въпроса ни има ли турнето им връзка с официалните чествания на 100-годишнината от Балканската война.


Преди да отскочат зад Океана обаче, "Комиците" ще обиколят България. Турът, посветен на знаменателния юбилей, започва на 11 август от Сандански. След това актьорите ще забавляват Пловдив (12 и 13.08.), Хасково (14.08.), Стара Загора (15.08.), Бургас (17 и 18.08.), Варна (20 и 21.08.), Каварна (23.08.), Русе (24.08.) и Горна Оряховица (25.08.). По традиция представленията им са в летни театри или други подходящи места, а масовите билети са по 12 лв. За повече настроение на "помощ" на актьорите ще се притекат Деси Добрева, шампионите по бийтбокс Скилър и Печенката, както и водещият на "Нека говорят" по Би Ти Ви Росен Петров.
РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола