Адриано Челентано смая гостите на откриването на 62-рия фестивал в Сан Ремо, като дръпна едночасова политическа реч ала Фидел Кастро.

Специалният гост на фестивала Челентано каза, че светът е загробен от егоизма на банкерите, от свръхбързите влакове, от Меркел и Саркози. След това певецът разкритикува остро католическата църква и преса.

Словото предизвика пълен хаос в залата, която цял час напразно очакваше да започне музикалната програма, а самите певци се изнервиха докрай.

След своя хаотичен изблик Челентано изпълни “Чужденецът”, в която се говори за братство, евангелието, Исус и самаряни. Според вестниците избликът на Челентано срещу католическата преса е заради критиките от нея на огромния му хонорар за фестивала - 300 000 евро на вечер.

Гафовете не спряха дотук - Джани Моранди трябваше да води шоуто с асистент манекенката Ивана Мразова.

Тя обаче получи внезапно прищипване на прешлени и беше откарана в болница. Спешно бяха привикани водещите от миналата година Елизабета Каналис (бившата приятелка на Джордж Клуни) и Белен.

За капак отказа електронната система за гласуване на журито и така не се стигна до елиминиране на някои от песните на изпълнителите, борещи се за голямата награда. По тази причина вчера всички певци бяха принудени да повторят изпълненията си. Публиката в театър “Аристон” освирка бурно всички гафове на вечерта.


Хасан
16.02.2012 21:25:51
0
0

Никой не е застрахован срещу изперкване , вслючително и Адриано Челентано . Този симпатяга винаги е малко " по така " , но това не му попречи да направи шеметна кариера като певец и артист . При артистите малко изперкване е проява на чар , така че да не го съдим ; нямаме и право !РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола