Полицията в Пловдив е разбила публичен дом с 22 жени и мъже, предлагащи сексуални услуги в района на централната гара в Пловдив, съобщи bTV.

Служителите на реда са работили по случая два месеца.

Директорът на ОДМВР-Пловдив старши комисар Тодор Чонов и началникът на Второ РУП Пламен Узунов се похвалиха с предприети изключително сериозни мерки срещу проституиращите в района на Централната жп гара в града.

В разговор с живеещите в района старши комисар Чонов подчерта, че за последните два месеца служителите на Второ РУП са съставили 22 акта за дребното хулиганство на 16 жени и двама мъже.

От тях са били осъдени 18 души на задържане в поделенията на МВР за срок от 3 до 10 денонощия. В сила са влезли 22 присъди, тъй като някои от жените са били залавяни повече от един път.

Пламен Узунов заяви, че районът явно и негласно се наблюдава денонощно от служители на полицейското управление. „В обхода скоро ще се включат и служители на моторизираното звено „Сигма", които също ще осъществяват превенция срещу проституиращите", каза още той.

Полицейските началници припомниха, че в края на миналия месец бе разбит и публичен дом в апартамент, собственост на 56-годишен пловдивчанин, където три жени са предлагали сексуални услуги.
РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола