Бритни Спиърс осъдена да плати 2 милиона долара на баща си

Певицата Бритни Спиърс официално уреди делото си за попечителство с баща си Джейми Спиърс. Въпреки че настойничеството бе прекратено още през 2021 г., производството по този въпрос приключи едва сега. Според TMZ съдът решил Бритни да плати съдебните разноски на баща си в размер на 2 милиона долара, докато тя няма да получи нищо.

Медиите зад океана са категорични, че досега Спиърс е похарчила над 4 милиона долара за адвокати. Изпълнителката попадна под опеката на баща си през 2008 г. след нервен срив, дължащ се на пристрастяване към алкохол и наркотици. Както тя каза по-късно, семейството ѝ нарушило правата ѝ по време на настойничеството и я малтретирало, като напълно контролирало живота и финансите ѝ. Спиърс призна, че ѝ е било забранено да забременява и дори е била принудена да си сложи спирала.

„Искам да мога да се омъжа и да имам дете“, каза тя по време на изслушване за попечителство през 2021 г., като каза, че баща ѝ ѝ забранява да го прави. Когато блондинката беше под настойничеството, почитателите ѝ бяха много притеснени за нея и поискаха освобождаването на певицата. Притесненията не стихнаха, след като тя бе освободена от опеката на родителя. Певицата често се държи странно и според наблюдатели тя се нуждае от психологическа помощ.

Миналото лято тя се разведе със съпруга си Сам Асгари след година брак, след което започнаха да я забелязват в компанията на различни мъже, а в Instagram публикува видеа, на които танцува почти гола с ножове или малки кученца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка