Най-новата манекенка в родното тв кино - 25-годишната Ирена Милянкова, вярва в едно клише, но разбива всички останали. Майката на 4 деца - две момичета и две момчета, не се колебае да ги нарече "най-важното нещо в живота си", но и през ум не є минава, че те могат да бъдат пречка в кариерата. Ирена е професионален модел, но поставя кърменето пред диетата, домакинската работа пред фитнес залата.

Главната женска роля в новия крими сериал "Под прикритие" е поредното предизвикателство за Милянкова. В актьорския си дебют манекенката на "Визаж" играе фатална жена, разкъсваща се между любовта си към мафиота Джаро (Михаил Билалов) и страстта към полицая под прикритие Мартин (Ивайло Захариев). На кастинга за сериала Ирена попада случайно. "Бях много изненадана, че след първия кръг ми се обадиха и за втория. И преди съм се явявала на кастинги, не крия, че цял живот съм мечтала за актьорството. На втория тур се запознах с Ивайло Захариев - пробите бяха между мен и него. След около седмица ми се обадиха и ми казаха, че съм одобрена."

В момента работният ден на Ирена е 12 часа. "Слава Богу, графикът ми не е от най-натоварените и успявам да се справям и с домашните си задължения", казва Милянкова. А те са... "Като на всяка майка!", възкликва тя - Помагам на децата в училище, когато се налага съм по-строга, върша домакинската работа. Грижите за децата си поделяме със съпруга ми, когато не сме вкъщи, ни отменя нашата помощничка."

Милянкова среща съпруга си преди 10 години, а първото им дете се ражда, когато тя е едва на 15. "Бях на много крехка възраст - спомня си тя. - И съм далеч от мисълта, че това, което се случи, трябва да служи за пример. Аз също съм на мнение, че за всичко си има време, но ето че при мен нещата така се развиха. Срещата със съпруга ми е най-хубавото нещо за мен. С него се чувствам изключително сигурна, обичана - така, както би искала да се чувства всяка жена. А това, че сме родители на четири деца, се случи много естествено. И съм щастлива. Чисто инстинктивно съм улучила правилния човек, с когото създадохме прекрасно семейство."

След Мелани-Роуз, която днес е на 9, се раждат Уилям и Натали-Роуз. Най-малкият - Филип-Себастиян, се появи на бял свят преди осем месеца, а майка му продължава да го кърми. "Много ми е странно -всички се удивляват, когато разказвам как минава всекидневието ми. Знам, че изглежда трудно да бъдеш многодетен родител, но истината е, че не е толкова страшно. А и децата ми са доста дисциплинирани - много са самостоятелни, справям се с тях, защото ме слушат и мога да разчитам на помощта на по-големите."

Кариерата на актриса за Милянкова е естествено продължение на кариерата
като модел. "Готова съм за това предизвикателство в живота си и съм го грабнала. То идва точно навреме.Но в началото, разбира се, не е лесно. За мен всяка една сцена е трудна - без значение дали героинята ми има диалог, или само присъства в кадър. Но съм късметлийка, че работя с такъв екип от професионалисти и че те повярваха в мен."

На снимачната площадка Милянкова не си позволява каквито и да било капризи. "Приемам работата си много сериозно - не бих си и помислила да се държа като прима госпожица. На снимки е много напрегнато и трябва голяма дисциплина. Не мога да разочаровам хората, с които работя." От екипа проявявали голямо търпение към начинаещата актриса. "Имам уникалната възможност да се уча от Михаил Билалов - един блестящ актьор, от Захари Бахаров, Мариан Вълев, Деян Донков, Ивайло Захариев също страшно много ми помага."

За ролята си Милянкова взима уроци по танци. Героинята й Съни не е професионална танцьорка, но обича да се впуска в ритъма на музиката. "Танцът за нея е отдушник - в него е свободна - разказва Ирена. - Съни е младо, лъчезарно момиче. Живее на мига, но същевременно умее да манипулира хората и да извлича максимална полза за себе си от всяка ситуация.

Тя се влюбва в мафиотския бос и изживява с него истинска красива любов. С времето обаче осъзнава, че това не е нейното място и започва да се бори. Тогава се появява Мартин и той всъщност е нейното спасение."

Перфектната си визия Ирена Милянкова поддържа основно с децата. "Старая се да водя здравословен начин на живот. За ограничения в храненето и дума не може да става, защото кърмя. Не полагам кой знае какви специални грижи. На този етап не спортувам, защото не намирам време. Но покрай децата и работата в къщи, успявам да поддържам форма. Чувствам се добре в кожата си."


gosho
27.04.2011 07:31:37
0
0

Тц тц тц излиза, че добрият и сигурен чичко е почнал да я помпи на 14, и то най-много :-) Хвала на такива граждани :-)

irenas@abv.bg
27.04.2011 15:44:53
0
0

http://www.avtora.com/news/2011/04/20/irena_milyankova_za_modata_pod_prikritie_i_semejstvotoРЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола