Брутални убийства, безмилостен екшън и горещ секс под прикритие очакват тв публиката в първия епизод на новия сериал от създателите на “Стъклен дом”. В “Под прикритие” режисьорът на “Мисия Лондон” Димитър Митовски повежда поредната си битка за зрители - този път с разкрития от подземния живот на бг мафията. Пилотният епизод на криминалето дава сериозна заявка за нов трофей в колекцията на Митовски. Ефектната визия и стабилното актьорско присъствие издържаха теста дори и на голям екран, увериха се зрителите на специалната премиера на филма.

Аристократичният Михаил Билалов е едно от попаденията в десетката на “Под прикритие”. Той играе мафиотския бос Джаро, единствения останал жив престъпник висша класа от поколението на 50-годишните. Джаро е перфектен кулинар и естет, ценител на класическата музика и изобразителното изкуство. Безупречният му вкус пада върху красавицата Съни, изиграна от манекенката Ирена Милянкова. Още в първа серия обаче изтънчената красавица се хвърля в прегръдките на друг, доста неподходящ герой. Това е полицаят под прикритие Мартин, в ролята е откритието на продуцентите, младият Ивайло Захариев. В пилотния епизод задачата на спецагента е да се внедри в мафиотската компания. Мозъкът на полицейската акция е инспекторът в ГДБОП Попов. Ролята на ченгето перфекционист е поверена на Владо Пенев. В битката с мафиота Джаро той има и личен мотив - в зората на кариерата си двамата са работили заедно на страната на закона.

Голяма пречка за разобличаването на престъпния бос е “изпълнителният директор” на мафията Иво. Проблемът е, че дясната ръкана Джаро, в чиято кожа влиза Захари Бахаров, също има глава на раменете си. Вманиаченият бандит с опасен ум е толкова добър в занаята, че се ползва с пълна свобода на действие. Той налага правилата в бизнеса, ръководи акциите и подбира верните си кучета. В екипа му са Косъма (Александър Сано-Среброто), Куката (Мариан Вълев) и “мускулите” Тишо (Кирил Ефремов) и Ники (Венцислав Янков). Въпреки безпогрешния си нюх обаче героят на Бахаров ще направи първата си грешка, недостигът на мозъци в групата ще го подхлъзне да приеме Мартин за свой човек. Полицаят под прикритие ще преживее кърваво мафиотско кръщене. И оттук нататък започва истинската война с мафията. В нея се включва още едно безстрашно ченге - Деян Донков.

Криминалната драма с романтични изстрели стартира по БНТ утре вечер. В първия сезон на режисьорския пулт освен Димитър Митовски ще застанат Димитър Гочев и Виктор Божинов. Оператори са Антон Бакарски и Радослав Гочев. За автентичната история се грижи криминалният журналист Слави Ангелов, който консултира сценаристите Теодора Василева и Георги Иванов.
РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола