Новинарката Мира Добрева откри салон за красота заедно с приятелката си Диана Колин . Пет процента от месечния оборот ще отива за производството на перуки от естествен косъм за жени, минали през химио- и лъчетерапия, разказа пред “Труд” бившето лице на БНТ. “Подобна перука струва около 1200 лв., а ние ще им ги даваме безвъзмездно”, добави Добрева.

И каза, че не се е отказала да прави собствено сериозно предаване с публицистични елементи. “Предложих го на БНТ, но без резултат. Трябва да сме гъвкави, възможно е да преговарям и с други телевизии”, умува Мира.


кати ивановa
10.03.2011 07:59:08
0
0

Миро,спри се!Писна ни от теб.Посредствена си,нямаш излъчване и интелект за телевизия.Имаш късмет,че си хванала Торнев,но не го използвай така безпардонно,за да те уреди в някоя телевизияСамо ще се изложиш повече.Всяко твое интервю и появяване на екрана е камъни в твоята градина,защото всеки път разкриваш още повече своята посредственост.

Дабеда
13.03.2011 04:20:28
0
0

От къде се пръквате така бе хора?! на зелена ливада с окосен и поддържан райграс да ви пусне човек пак ще се##те! Извинявай Кати, но ти коя си? С какво се занимаваш и кое ти дава право да си компетентна? Това, че си намерила пари да си пуснеш интернет и имаш компютър? След като не харесваш Мира Добрева за чии дявол четеш новините за нея? Гледай си там любимците и напиши нещо хубаво за някой, ей така за проба само. Честно не знам кой е посредствения. Тая дума сама ли си я измисли или я видя в речник? Щото като гледам друг епитет не си успяла да вмъкнеш в мъдрите си съждения. Пази Боже сляпо да прогледне ... или да има достъп до нет-а. Нищо лично, просто ми писна където и да погледна някой да е оставил подобна лишена от смисъл, но ароматна купчинка.

Дамане
15.03.2011 17:43:48
0
0

Ей, Кати, от къде тази злоба? За съжаление трябва да се съглася с Дабеда.РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола