Трима преподаватели от един от най-реномираните университети в Турция - истанбулския “Билги”, бяха уволнени заради студент, който снимал порнофилм, съобщи Би Би Си.

Дениз Йозгун решил да направи провокативното видео като проект за дисертацията си. Целта била да се покаже колко нагласени са секссцените в порнофолмите чрез използване на снимачна техника.

Той сподели идеята си с трима преподаватели,чиито имена не се съобщават. Те се поколебали и обяснили, че проектът има нужда от строга интелектуална гледна точка. Очевидно това не се е получило - филмът се оказал провал.

Когато обаче Йозгун споделил пред турско списание как е снимал порното в кампуса на университета, скандалът вече станал обществен.

Родители започнали да питат властите какво става в едно от най-реномираните частни учебни заведения в Турция, където са записали техните деца.

Накрая се намесила полицията и принудила ръководството на “Билги” да действа - тримата преподаватели били уволнени.

В момента срещу тях тече полицейско разследване, а цялото ръководство на факултета по комуникации е изгонено.

Много преподаватели излязоха на открит протест заради драконовите мерки, а междувременно авторът на порното и бивша студентка - главната героиня в него, се укриха от властите.

“Билги” се ползва с реноме на много либерален университет в мюсюлманска Турция. Той бе сред първите, пренебрегнал забраната на властите мюсюлманките да ходят със забрадки в кампуса. Случаят с порното обаче дошъл повече за порядките в турското общество.


Доколенков
10.01.2011 21:18:52
0
0

Тия кво са праят на ощипани моми от хорото,сигорно ще твърдят че онождането не им е по табиетя още от как са си племе хааааа ха ха ...

Доколенков
10.01.2011 21:19:48
0
0

Тия кво са праят на ощипани моми от хорото,сигорно ще твърдят че онождането не им е по табиетя още от как са си племе хааааа ха ха ...

Веско Маринов
10.01.2011 22:31:43
0
0

Оги Фроги бил спестил парички и взел да издава газета за птички. Любица Кулезич яхнала метлата се пулела грозно от екран на децата. Оги Фроги синчето си Сашко – готвача, административен директор даже направил. А от Слънчев бряг АД някак незнайно се изпарили 200 милиона случайно. Наркоман един бесен, крадлив дошъл да издава парцала нов заядлив. Три дена яли, пили и се веселили и накрая вестник Торнадо съчинили. Зализал перчема и налял шкембето Оги Фроги вече станал Оги Кюфтето. Мушмулата Стойко брадата от село гордо се изтъпанил пред общото дело. На стари години Оги пасквили прописал и от фуражка в журналист се уйдисал, като всеки низък и платен лайномет да се мисли за всенароден поет.

Оги
11.01.2011 19:39:32
0
0

В желанието си да имааа римаааа ти и лайномета подминаааа!!!!!!!!!!РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола