Едно от лицата на СИК във Варна отново напомни за себе си. Георги Андреев-Камилата измисли хитър начин да печели незаконно джакпота от казина и игрални зали, но и да удря конкурентите си.

При акция на антимафиоти от “Компютърни престъпления” бе разбита групата му, която манипулирала машинките със специален чип. Бандата била спипана в Стара Загора след тримесечно разследване. 31-годишният Н. Ж. и връстникът му Н. С. били оковани с белезници в момент, когато монтирали електронен чип в игрален автомат. Според МВР двамата работели за Камилата, който ги пращал в различни казина.

Бандата си набелязвала зали. После “вербувала” някое крупие и му обещавала 40% от джакпота без знанието на собствениците. В момент, когато нямало много клиенти, се изключвали за кратко охранителните камери. После хитрите апаши монтирали чипа, който позволявал да се източи голямата печалба. Засега антимафиотите имат данни, че групата е точила джакпот в Сливен, Стара Загора, Ямбол и други градове. Имала намерение да се насочи и към София, но те й били пресечени от антимафиотите. Според разследващи Камилата имал собствени игрални автомати във Варна, а с точенето на джакпот нанасял удар по конкурентите си. Антимафиоти в момента проверяват как Андреев се е сдобил с чипа, както и какви печалби е натрупал от гастролите по казината.

В последните години около Камилата нямаше скандали. През 2003 г. в доклад на Центъра за изследване демокрацията той бе сочен за наркобос, който контролира Варна, Силистра и Шумен. След смъртта на Йордан Марков, който през 1997 г. бе взривен в асансьор, Андреев поел контрола на бизнеса на СИК в морската столица.


maria
07.11.2010 21:47:30
0
0

Znaqt gi poimenno koi sa bosowete na mafiqta i gi ostawqt swobodno da si deistwat. Za kakwo pla6tame pari na MWR, sad i prokuratura? S kakwo sa gi zaslujili?РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола