“Биг брадър фемили” е нагласен, за да спечели семейство Колеви. Това обяви сензационно вчера пред “Труд” Христо Трифонов, който заедно със съпругата си Корнелия напусна шоуто на Нова тв само 3 дни преди финала в четвъртък. Според помориеца това личало от факта, че в ефир показвали само добродетелите на Цончо и София. (Още преди да влезе в Къщата, Колев стана известен с това, че е учил на карате самия премиер Бойко Борисов и Алексей Петров.)

От екипа на предаването коментираха само, че е нормално да има разочаровани, особено когато са изпуснали последния влак преди финала.

Самият Ицо къде на шега, къде наистина, допълни, че двамата с Корнелия излезли от играта, защото обидили екипа на продукцията. Фамилията обаче от сърце стискала палци голямата награда да отиде при Чипеви или Стефанови.

“Ние вече се бяхме съгласили 50% от парите да отидат за зрител, който е гласувал за нас, а апартамента да подарим на деца без дом”, каза още Ицо вчера. На двамата със съпругата му сега предстояло “сериозно бачкане”, защото туристическият сезон тъкмо започвал. Фамилията върти заведение в Поморие, което докато те живееха в Къщата, било под грижите на бащата и майката на Корнелия.

Подобно на Трифонови и останалите 4 двойки финалисти вече са решили да “подкупят” зрителите, за да гласуват за тях. Както е известно, голямата награда в шоуто е 200 000 лева, кола и апартамент в софийския кв. “Витоша”. В понеделник обаче стана ясно, че четирите двойки са склонни да се лишат от част от нея. Някои ще предложат примамка 40 000 лв., 100 000 лв. или колата, довериха от предаването. Важното е зрителят да е гласувал за “правилния” кандидат. В четвъртък ще стане ясно кое семейство какъв точно “рушвет” дава.


Мария
09.06.2010 08:17:03
0
0

Нарцистичният Христо не може да приеме, че го изгониха зрителите от шоуто и се чуди кого да упреква за това. Не може пример за семейство да е такава двойка, в която жената едва ли не да заеква от притеснение дали мъжа й ще хареса какво е казала.Истинско семейство за подражание са семейство Колеви. Те са доказали се във времето, а и от екрана се вижда каква любов и разбирателство цари между тях. Те не ходят голи и не употребяват наркотици като Кузмови; не са хазартни като Чипеви; не дъвчат дъвка пред цяла България като Диана Стефанова в неделния лайф и не показват нахаканост като съпруга й Стефанов. А дали Трифонови са излезли от шоуто несправедливо нека четат във форумите и видят има ли някой да харесва такъв тип семейство и по-точно тираничния нрав на Христо.

АНТОН
09.06.2010 11:02:04
0
0

Христо-селският хитрец беше най-неприятния от всички в къщата наравно с Цветелин ...!!!Постоянно се опитваше да създава интриги и групира С НЕКОРЕКТНИ ВНУШЕНИЯ хора от други семейства с цел да елиминира семейства ,които той считаше опасни!!!По принцип в това няма нищо лошо ,след като е влезъл да спечели ,НО НЕ СЪС ЗЛОБАТА И АГРЕСИЯТА ,С КОЯТО Ицо ГО ПРАВЕШЕ !!! Да не говорим ЗА ОПИТА ДА НАПРАВИ ТАЙНА УГОВОРКА С БИГ БРАДЪР ,ЧЕ ЩЕ ДАРИ АПАРТАМЕНТА СИ НА НУЖДАЕЩО СЕ СЕМЕЙСТВО ,ОЧАКВАЙКИ ПО ТОЗИ НАЧИН ДА ПРЕДРЕШИ ПЕЧАЛБАТА В НЕГОВА ПОЛЗА ...!!!През цялото време упрекваше Биг БРАДЪР ,че толерирал другите ,но забравяше ,КАК ЕДИНСТВЕНИ В КЪЩАТА СИ ЖИВЕЕХА САМИ В СТАЯТА... !!!Успял тежко да комплексира жена си ,че я взел вече разведена и тя СЕ ПРЕВЪРНАЛА ДОБРОВАЛНО В НЕГОВА РОБИНЯ!!! Учудвам се обаче как някои хора НЕ ВИДЯХА ПОДЛИТЕ СТРАНИ В ПОВЕДЕНИЕТО МУ...!!!ПЪРВА ОБАЧЕ ГО РАЗКОНСПИРИРА ЕЛИ ,,,НАИСТИНА СЕ РАДВАМ ,ЧЕ ЗРИТЕЛИТЕ ИЗГОНИХА ТРИФОНОВИ...!!!

potrebitel
09.06.2010 13:02:59
0
0

Чер кой я гледа тая простотия....давайте кинтите на Кузманови.... най добрите

Мария
09.06.2010 13:26:07
0
0

Сашка ,милата, дали вече е разбрала, че хората гласуваха не за тях ,а повече против Трифонови?И че е само фон на останалите ?Щом идеята е, кое семейство да спечели ,това са Колеви, нали търсим най-добрия модел за пример измежду всички тях?

boris
09.06.2010 13:55:11
0
0

"Белите хора" в това издание са Колеви!

asdasd
09.06.2010 15:12:03
0
0

Normalen sebeuvajav6t se 4ovek ne gleda Big Brother !!!

Бойко Борисов
09.06.2010 16:30:21
0
0

НИКО ТУПАРЕВ ЩЕ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ... другите само участват в предаването, за да станат известни :)

Баш Брадър Дебили
09.06.2010 18:51:51
0
0

Ха-ха-ха ... Вие хора май откривате топлата вода !!! Всичките тези реалита - Биг Брадър,Сървайвър,Мюзик Айдъл са нагласени. Ако гледате внимателно и се вижда дадено жури кого толерира от участниците . И можете да разберете кои ще спечели . Затова не ги гладайте или ако ги гледате не влагайте чувства и предпочитания просто се наслаждавайте на шоуто и толкова .

Klimi
09.06.2010 21:03:15
0
0

Както беше Евровизия, така и всички останали предавания са нагласени. После ходи доказвай за кого наистина е гласувано най-много.

илиана
09.06.2010 23:02:27
0
0

Биг Брадър е ПЪЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ пълно с кретеноиди1 2

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола