Премиера на книга събра публика като за рок концерт в петък вечер. Зала 7 на НДК не успя да смести почитателите на дипломата Богомил Герасимов, който представи третото и преработено издание на “Тайнствената сила на пирамидите” (КК “Труд”).

Хора имаше даже по коридорите пред залата, въпреки че бяха внесени допълнителни столове. Някои чакаха ред да си купят книгата, други напираха да видят как радиестезистът Георги Герин показва приложението на пирамидите в домашни условия.

Официалната част започна с мини концерт на Николай Константинов от дуета “Лос Хемелос”. Латиноамериканските песни бяха специален поздрав към Герасимов, който дълги години е бил дипломат в Южна Америка.

“Книгата “Тайнствената сила на пирамидите” излиза в драматичен момент. Земята се разлюля и се запитахме дали не идва края на света”, каза журналистката Елиана Митова - водеща на събитието. В новото издание на книгата има специална глава, в която авторът разбива на пух и прах твърденията, че на 21 декември 2012 г. ще настъпи краят на света. И пред гостите си в НДК той изложи своите тези. “Писмеността на маите все още не е разчетена. Как тогава някой може да твърди, че те били казали, че идва краят на света”, заяви Герасимов. Последният му дипломатически пост е бил посланик в Мексико, така че той отблизо е видял и проучил културата на маите.

Герасимов разказа как се използват у дома пирамидите и махалото. В книгата си той подробно е описал и най-новите разкрития за ефекта на пирамидалната енергия върху здравето на хората. Авторът на “Тайнствената сила на пирамидите” сподели и как може да се подобри качеството на храната, ако се постави под малък модел на геометричното тяло. За нагледен пример Герасимов почерпи над 450-те си гости с вино, пречистено за 4 дни под пирамида.

Премиерата продължи близо час, през който публиката чу най-важното от темите в книгата и зададе много въпроси. Още толкова време след това Богомил Герасимов раздаваше автографи, плътно притиснат от всички страни.


Ivan Dimitrov Ivanov
17.03.2011 13:57:46
0
0

Iskam da se sъvrжa s Vas-Pove4e ot 20 godini se zanimavam s raskrivaneto tainite na Golqmata piramida v Giza

ekaterina
07.02.2013 15:43:50
0
0

Zdraveite bih jelala da si zakupq knigataTaistvenata sila na piramidite na Bogomil Gerasimov . Bihte li mi kazali po kakav nachin moga da q imam i na kakva cena?Blagodarq vi predvaritelno.РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола