Какви са отношенията на фолкпевицата Ивана с министър-председателя Бойко Борисов? Това ще разкрие самата изпълнителка, която ще гостува в „Шоуто на Иван и Андрей" непосредствено след наградите на телевизия „Планета".

Ивана стана певица на десетилетието, а Галъп Интернешънъл я класира сред десетте най-обичани изпълнителки на България.

Пред „двамата мъже наполовина" певицата ще разкаже също защо не е направила дует с Глория, дали се е събрала с бившия си мъж и коя е била най-тежката й година.

Във втората част на предаването следващият гост - ясновидецът Божидар Караджов, ще гледа на Ивана.

Той ще разкрие какво бъдеще очаква певицата и дали някога й е правена черна магия.


ГЕРБавия
25.02.2010 15:29:40
0
0

България загива в корупция, липса на справедливост, червени мафиоти, пране на пари, цигани и ЧАЛГА !! ДОКАТО ЧАЛГАТА не бъде забранена или изкоренена изоснови, нищо добро не ни чака. А заедно с нея да се изкоренят алкохолизацията, дрогирането и проституцията сред младите. Които са бъдещето на страната ни. Мутри, мафиоти, чалгари и крадливи другари ни морят от години. А чалга-певиците, заедно със силикона и любовниците си - директно в затвора. За мръсни сделки, неплащане на данъци и развала на младите !!!

Катрин
26.02.2010 02:34:04
0
0

След книгата на Георги Стоев,който писа,че "тарифата" на Ивана е била 10 000 лева,но винаги ги искала 2 х 5,000,Ивана взе да се прави много на моралистка..иначе е много хитра....доста е банална вече,почти като дивотиите на Веселин Маринов---един и същ речник-любов,вино,любов,вино----и винпром "Карнобат" е все същото и на Ивана---жалки парички,за жалки тъпи чалгаджиики.....като има прости да им вярват..!!

boris
26.02.2010 09:00:36
0
0

Официалната проститутка на държавата!Отврат!

Иваниванов
27.02.2010 09:34:10
0
0

Невероятна и стойностна жена , не само сред фолк гилдията, а сред елита в Бг въобще. Бил съм на много нейни участия- винаги зарежда положително и с макс настроение. Също така тя е една от малкото звезди , която не я тресе мания за величие и свободно, приятелски общува с хората.

Иваниванов
27.02.2010 09:34:50
0
0

Невероятна и стойностна жена , не само сред фолк гилдията, а сред елита в Бг въобще. Бил съм на много нейни участия- винаги зарежда положително и с макс настроение. Също така тя е една от малкото звезди , която не я тресе мания за величие и свободно, приятелски общува с хората.РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола