Бизнесменът Петър Манджуков и приятелката му Иванета Иванова сключиха брак в българското посолство в Рим през уикенда след 7-годишна връзка и двама синове. От амбасадата нито потвърдиха, нито отрекоха новината. Но бдителни нашенци забелязали двойката да влиза в сградата на ул. “Рубенс” в италианската столица.

Младоженката била без букет, но за черпня имало шампанско - бяло и розе. Рим е избран неслучайно. Манджуков си е построил къща в Италия и вероятно ще живее с новото си семейство там. На 67-ия рожден ден, 2 юни м.г., Манджуков стана татко на Петър-младши. Три години преди това Иванета му роди Александър. Внукът на бизнесмена от сина му Ивайло е малко по-голям от чичовците си. Също носи дядовото име и е роден на Петровден. Първородният син на Манджуков приема с любов новото попълнение във фамилията. Бившата съпруга дели времето си между София и Монте Карло след цивилизован развод.

“Аз винаги съм искал да имаме много деца, за съжаление с първата ми жена не се получи. Преди 7 г. срещнах Иванета, с която имаме взаимни чувства и обич, които са основата на решението ни да имаме деца. Безкрайно съм щастлив и благодарен за отношението и чувствата й към мен и смелостта й, въпреки голямата разлика в годините, да бъдем заедно и да възпитаваме Александър и Петър”, пише в личния си сайт Манджуков и добавя: “И двамата споделяме философията, че човек е на толкова, на колкото се чувства и че да обичаш не е предимство само на младите. Чувстваме се перфектно, заобиколени от любимите ни деца.”
РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола