13 години съм работил в bTV, не очаквах такава декларация. Все едно е писана от Гьобелс, заяви Росен Петров пред TV7. "Ще им кажа, че не съм използвал ефира за лични цели. Направих политическо волеизявление, това право ми е дадено от Конституцията на България", обясни водещият, който премина в партията на Николай Бареков "България без цензура".

"Държа на Евтим Милошев и Любо Нейков, който сигурно ще ме "нахрани" от ефира на bTV. Бях на погребението на брата на Любо, който почина наскоро. Аз го взех навремето, когато Слави не го искаше, защото го харесвах", каза Росен Петров.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

"Какви са тези битки в телевизиите, хората се побъркаха. Това ли ни е нивото - тези декларации. Говорих с най-добрите адвокати, които ми казаха, че аз ще спечеля тези дела в съда. Ако тази мръсна кампания на bTV и "Дрийм тим" не спре, ще отида в прокуратурата и ще стана защитен свидетел. Ще обясня как се назначават журналисти, как се печелят обществени поръчки. И някои журналисти ще гледат света от едно малко прозорче", коментира Петров.

"Споделяме някои общи ценности с Николай Бареков. Помня го преди 10 години, как идваше в 5 часа на работа. Момчето се изгради само, аз бях аристократ - идвах в 3 следобед", завърши новият член на "България без ценцура".

Росен Петров разказа и за раздялата си със Слави Трифонов. "Държах му уринатора, за да пикае в него. bTV му предложи да направя пердаване, а той отказа на Вики Политова без да ме пита. Смени си стола, след като аз водех докато беше болен", каза новият политик.

"Звънях на Любо Нейков, но не ми вдигна. Гиздарска също, както и Искра Владимирова, бившата жена на Боршош. Никой не ми вдига телефона вече. Явно съм прокажен, но ще си нося кръста", продължи Росен Петров.

"Баща ми е подполковник от КАТ, седял е на една маса с бащата на Бойко Борисов, който е бил подполковник и шеф в пожарната. Не знам да е репресиран, както и Бойко. Репресираните не влизаха в школата в Симеоново да учат", заяви Петров.

Вече бившият водещ на "Нека говорят", разкри и че носът му е счупен в бой. "Няма да разкрия повече, но се бих. От малък се бия. С до двама мога да се справя, тренирам карате, бокс. Е, има и по-силни от мен", сподели с усмивка гостът в сутрешния блок на TV7.


thetekata
11.02.2014 08:43:48
-1
5

BTV винаги са били играчи, финансови играчи, ако си плащаш добре , всичко е ОК а ако ли не надигат вой до небесата !!! Подкуп ни гадове такива

tutenshtain
11.02.2014 08:45:51
0
0

Сигурно никой не е очаквал, но уви!

anitamihaylova
11.02.2014 09:16:25
-1
4

Ами така е в България, кажеш си мнението, открито заявяваш позицията си - и край - с теб е свършено, както казва Росен - "Явно съм прокажен, но ще си нося кръста"

жанет
11.02.2014 09:19:22
-1
4

БТВ като наказателна дружинка сега. Какво толкова реват, като винаги са подкрепяли този или онци политик, дори една част от именитите им репортерки имаха връзки с висшестоящи политици.

blueberry
11.02.2014 09:39:21
-1
3

Типично българска работа- когато един човек избере друг път, става най-лошия за тези, които напуска. До сега защо нямаше негативни мнения за Петров?

skorpio
11.02.2014 09:58:46
-1
3

БТВ за мен винаги са били продажна и нагаждаческа телевизия.Колко свестни хора избягаха от там ,явно недоволни и имащи достойнство.Не визирам тук Ана Цолова и В.Николаев ,които са по принцип продажници и лакоми за пари.Погледнете само в сутрешния блок колко им блестят очите, гогато говорят за лица от ГЕРБ и превръщайки се в лешояди ,когато говорят с хора поддържащи правителството например.Да не говорим за циничното и високомерно отношение към обаждащите се в сутрешен блок.

nadejdata
11.02.2014 10:05:11
-1
3

БТВ попрекалиха,аистина показват двоен стандарт. За някои може, за други - съд и декларации. Петров говори доста смислени неща.

Велемир
11.02.2014 10:14:45
-1
3

В Босфор ТВ не останаха свестни хора, остана само оня креслив малоумен дългуч, с тъпите си сценаристи, които всеки път като се появят се излагат с простотията си. Босфор ТВ е помиярска телевизия.

observer
11.02.2014 10:37:50
0
0

Това, че като завършил Симеоново и с баща подполковник от МВР не се прави на репресиран от комунистите, го издига над Бойко Борисов.

dragoman
11.02.2014 10:41:53
0
0

Заповчат да треперят и медиините "гиганти" Политическата воля за управние на България без цензура е голяма.1 2 3

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола