Четвърти февруари мина. За мен, в личен план, е много тежка дата и много важна - в исторически за България и бъдещето на БСП. Днес, 06 февруари 2014, два дни след датата, по която се изказаха всички, някои искат да си правим „afterparty". Няма проблем, г-н Радойвски - имате го. Това каза Кирил Добрев от БСП по повод изказване на Красимир Райдовски, в което той заяви, че Кольо Добрев и Иван Костов са имали договорка за преврата на 10 януари.

„Впечатлен съм от избора на bTV да поканят събеседник по тази тема, който поне 7 пъти каза: „говореше се", „казаха ми", „определени среди коментираха","не съм присъствал"," не съм участвал в събитията, но ги наблюдавах отстрани". Питам, при наличието на живи участници защо каним човек, който е известен с това, че е един нереализиран Джеймс Бонд, с арогантен език, който си е направил паметна плоча приживе?", каза още Кирил Добрев.

„Няма да позволя на подобни хора да се упражняват върху името и паметта на моя баща. Райдовски сам каза, че не е бил пряк свидетел, но аз съм бил, включително и тогава, когато баща ми му отне достъпа до всички сгради на МВР, когато беше принуден да прескача 3-ти етаж на „Позитано-20" (на третия етаж бе кабинетът на Добрев) и в онези мигове на умиление, когато го наричаше просто хлебарка. За да бъдем честни към историята поисках да бъдат разсекретени стенограмите от 3-ти и 4-ти февруари 1997 г.

Там става ясно, че икономическата ситуация и липсата на политическа подкрепа не позволява съставянето на второ социалистическо правителство и тогава такива като Райдовски ще бъдат напълно забравени", допълни Кирил Добрев.


lupolupov
06.02.2014 11:51:03
-1
1

S TAYA RAZLIKA,4E BASTA TI BESHE MAJ,A TI SI PALEN LAINOMET....

radan33
06.02.2014 12:10:44
-1
1

Баща ти беше достоен човек,а ти си едно крадливо лайно!

обаче
06.02.2014 12:30:27
-1
0

За срещите на Копитото се знае от разни източници, а, че събитията около 10 януари не са "спонтанни", а организирани, се потвърди от Евгени Бакърджиев, един от лидерите по онова време на СДС, който от трибуната на НС се похвали, че СДС са организирали много добре "въстанието", т.е преврата. Знаем, че бяха извикани мутренски и силови групировки и футболни агитки, раздавани са пари и дрога и т.н. Кирил Добрев естествено брани паметта на баща си, но истината е по-важна, защото връщането на мандата, беше фактическо предаване на властта на СДС, след като БСП беше спечелила изборите с абсолютно мнозинство и Първанов и Добрев направиха обратното на решението за 2- ро правителство на конгреса на БСП. Този акт предопредели съдбата на България, защото чрез последвалата престъпна приватизация на Костов и СДС бяха ликвидирани предприятията на България, българите се озоваха без работа и поминък и България от индустриална и развита държава, на 27 място в света по ООН, изпадна в 3-ия и 4-ия свят.

boby1
06.02.2014 12:41:09
-1
2

Баща ти беше Пич, а ти си червена отрепка от една обречена партия.Кога стана калайджия ,кога ти поцърне гъзот?Зима,студ,Кирчо Добрев,простотии.....

ateto
06.02.2014 12:51:50
0
0

Що не вземете да си признаете най на края кой стои в това задкулисие и кой ви дърпа конците?

ateto
06.02.2014 13:09:45
0
0

Да ви кажа всички в парламента са хлебарки! Нагли твари, които пъплят по всички крайници на държавата и задно поглъщат плътта ?. Нямат срам, нямат свян, едно мародери и крадци.

qwerty
06.02.2014 14:33:24
-1
0

Коя хлебарка би се кръстила "Райд"-овски - на името на препарат срещу хлебарки??!! Райд-овски май е борец срещу хлебаргки. Раааааайд!!!!!РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола