Народната певица Николина Чакърдъкова поставя на първо място в класацията си за гафове падане на концерт в Пирдоп. Там представяла спектакъла “Една мечта”. Да, ама наскоро били лакирали пода на сцената в читалището и както Николина играела хоро, се подхлъзнала и се пльоснала.

“Не стига, че паднах, ами повлякох със себе си и три от танцьорките - разкрива народната певица. - Заради лакирания под ставането беше доста трудно, тъй като се пързаляхме. Все пак се изправихме и продължихме танца. Публиката явно се притесни и не издаде звук. Затова накрая им казах: Хайде, сега се посмейте за наша сметка!”

Изпълнителката на македонски песни няма да забрави и друга забавна случка. Веднъж излязла на сцена с два различни цървула, единият дори бил по-голям от другия. Добре че била с дълга рокля, та малцина забелязали. “Моят кошмар е, че на концертите имам само 3 минути за преобличане - признава Чакърдъкова. - В суматохата понякога се случва да не намериш обувките си и вземаш каквото ти падне.”

В Габрово не тръгнал музикалният съпровод от диска. Дори се наложило да се прибегне до малка лъжа - помолили публиката да изчака известно време, уж на певицата й било станало лошо. За радост след известна борба с техниката дискът най-после тръгнал и певицата чудодейно оздравяла на мига.
РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола