Димитър Бахнев е човекът, който снощи се опълчи на Волен Сидеров и го нарече „простак" при скандала на летището във Варна, съобщи ПИК.

Бахнев работи като служител в общата зала на фирмата, където се приемат поръчки.
Той е в отпуск, но всички във фирмата му се гордеят за начина, по който е реагирал срещу грозното поведение на лидера на "Атака".

По думите на колегите му младежът ще бъде посрещнат като герой, когато отпускът му свърши.

"Той е такъв, това му е плюсът, винаги казва това, което мисли", споделя негова колежка.


петрус
07.01.2014 13:39:11
-5
2

Как можеш да наречеш някого така, пък било то и депутат, на публично място. Я кажи на един полицай така, пък да видиш какво, ще ти се случи. Знаеш ли? колко закона от Европейските директиви нарушаваш ? Ти си ПРОСТАК...Да казваш каквото мислиш не е предимство, а да мислиш какво казваш!

петрус
07.01.2014 13:45:41
-4
1

ВООЛЕН,ВООЛЕН,ВООЛЕН, ВООЛЕН,ВООЛЕН,ВООЛЕН, ВООЛЕН,ВООЛЕН,ВООЛЕН, ВООЛЕН,ВООЛЕН,ВООЛЕН, ВООЛЕН,ВООЛЕН, ВООЛЕН, ВООЛЕН,ВООЛЕН,ВООЛЕН,

протестиращ
07.01.2014 13:56:50
-2
4

Браво, поздравления и горе главата!Такива хора са нужни на България!

rapon
07.01.2014 17:55:00
-1
0

Петрус - абе верицата и ПРОСТАК бе ! Ти си по-голям простак от тъпунгера Волен - не го ли осъзнаваш, като му се пишеш адвокат бе атакистко рядко лайно.От тук нататък ще си намерите майстора, защото цяла България ви мрази !!

вавасисой
07.01.2014 18:07:37
0
0

Браво, Митко!!! Сега, ако си хитрец, трябва да си спретнеш една партия. Гарантирам ти, че за по-малко и от година ще си следващият български милионер. От спестени - закуски. Справка - Мицов ли беше, Скицов ли бе, Гошо Тъпото ли, кой да ти помни? Все такива ни се падат, от политическата лотария!

0
2

Не познавам г-н Димитър Бахнев. Не познавам и лично г-н Волен Сидеров, но е недопустимо поведението на един депутат, какъвто е той. По всичко личи, че възпитанието му е елементарно и граничи с това на пиян, ниско образован, дълбоко провинциален, преуспял селски тарикат. Всеки средно умен човек (каквито няма сред избирателите му) може да наблюдава поведението му и да разбере: Волен, в същност е Болен. 2: Волен е психично Болен 3: опитва се да конструира вид нацинализъм, който обаче е евтин и нескопосан. В закючение: Хора отворете си очите и стига сте били политически проститутки.РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола