В Русия има три държави като матрьошки - европейската част, частта в Урал и в Кавказ, заяви журналистът и анализатор Тома Томов в предаването "Лице в лице" по bTV.

"Рано или късно руснаците ще се оттеглят и от Далечния Изток, и от Кавказ. Това обаче не е решение. Във всеки голям руски град има кавказко население. Един ден тези хора могат да дестабилизират цялата страна. Русия може да бъде дестабилизирана за нищо време. Путин е амбициозен човек и спечели първата война в Чечня. Не знам обаче как ще спечели тази война. Терористите могат да ударят навсякъде във всеки един момент и лесно да избегнат мерките за сигурност. Това е сериозен проблем за Русия. Той ще продължава. Това е като някой да те настъпва по болния мазол", посочи Томов. Той определи политиката на Русия към Украйна като нелепа.

"Истината е, че в последните години САЩ загубиха две големи войни - в Афганистан и в Ирак. Нищо не бе постигнато и в Либия. Демокрацията бе победена от полумесеца", коментира анализаторът. По думите му Русия е необходима и на САЩ, и на Европейския съюз.


sedesar
02.01.2014 19:45:52
-1
0

Kato cheta kakvi gi diplite , za 100-en pat se ubejdavam che v BG ima mnogo CHERVENI IZRODI bez mazak!! Lijete zadnika na BKP-to i si trayte za 4.50lv. na mesetz!! Kolko ste dolni i jalki primati!!! Samo idioti mogat da badat tolkova podli i anti patrioti!! kato che li Balgaria ne e vasha!! Vie ste KOMUNISTICHESKI PODLOGI!! LAYNARI !!РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола