Катя от дует "Ритон" демонстрира прелестите си, които се мерят в сутиен с чашка G, върху корицата на новия брой на сп. "Плейбой". За фотосесията вътре 55-годишната певица е дискретно разсъблечена, а не напълно гола.

Докато ме снимаха, Здравко, който беше на терена, ми каза: "Явно не съм сбъркал, а съм се оженил за точната дама", сподели певицата пред "Труд". Тя се съгласила да позира не само защото броят е специален, но и защото видяла как са правени подобни издания на списанието в чужбина. Една от кориците, които допаднали, била на Моника Белучи в Италия.

Снимките на Катя приключили за ден. Гримът е дело на Аделина Цанева, а фотограф е Ивайло Станев, уточни главният редактор на "Плейбой" Христо Запрянов. За декор ползвали студио, което в очите на Катя било "огромно хале", но добре отоплено. Певицата твърди, че изобщо не се е притеснила, а и е свикнала да позира пред камера.
Щеше да е цинично Катя да е разкрачена и разхвърляна, обяснява още деликатната фотосесия Христо Запрянов.

В сайта на "Плейбой" ритонката е наредена на 5-о място в ранглистата на най-сексапилните зрели жени по света и у нас, като го дели с Деми Мур. От изданието напомнят, че навремето даже имаше и виц за надарената певица: "Каква е основната мерна единица за големина на дамски бюст?", а отговорът бе "Един ритон!"
Докато Катя позирала, съпругът и сценична половинка Здравко пък дал интервю за списанието и така "кръгът се затворил".


Мотото на "Плейбой" в този брой е Got MILF, а цензурираният превод на абревиатурата може да се приеме като "мания по зрели дами". Което веднага накара най-ревностните читатели на "Плейбой" да си спомнят за сесията на примата на БГ естрадата Лили Иванова, която се разголи на 67 г. Именно с нейните снимки през 2002 г. "Плейбой" проходи на българска почва.


bglord
25.11.2013 21:01:58
0
0

Здравко, Здравкоо хубава жена имаш Здравко, да ти е жива и здрава. Късметлия.

patafil
26.11.2013 08:17:15
0
0

Коментар

patafil
26.11.2013 08:23:47
0
0

Разглеждайте новия брой на " Плейбой " задължително с чаша и пура в ръце за да не ви се изтрие " линията на живота " !

patafil
26.11.2013 08:27:05
0
0

Разглеждайте новия брой на " Плейбой " задължително с чаша и пура в ръце за да не ви се изтрие " линията на живота " !РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола