След като загуби танцовия дуел от доскорошния си партньор Милен Цветков във “ВИП денс”, Мира Добрева искала да избяга в чужбина. “Бях много разочарована, смятах да замина за дълго време”, разкри самата тя пред “Труд” вчера. Журналистката отказа да назове в каква посока е била целта й, но уточни, че не ставало дума за държава в Европа. Вразумил я съпругът й - режисьорът Георги Торнев.

“Жоро ми каза, че бягството не е изход, че така грижите няма да се удавят, а само малко ще се намокрят”, сподели Добрева.

Другата опция за “бягство” на Добрева били Родопите, но засега и тя се отложила.

“Трябват ми поне 2-3 седмици, за да се отърся. Емоционално още съм във “ВИП денс”, добави тя. Докато й се избистрят нещата, бил замразен и проектът за нейно предаване на екологична тематика.

Въпреки че Мира е наела жена да й помага с грижите за малкия Жорко, блондинката обича да го извежда на разходка в Зоологическата градина. А за да поддържа формата си, вече ще разчита не на фитнеса, а на танците.

В същото време в понеделник най-сетне водещият на “Здравей, България” Милен Цветков наруши мълчанието си и за първи път от седмици проговори. Причината беше неговата дъщеря Калина, която дойде да го гледа на живо в студиото. Той дори й посвети танца си. Това обаче не трогна журито и неговият отбор се “класира” за елиминациите в петък.

“Знаех си, че Милен ще проговори, след като ни няма в шоуто. Но ето, той пак говори за себе си, за дъщеря си, за неща, които другите не ги вълнуват”, коментира “разприказването” Мира.

Кой знае, двамата може пак да се изправят един срещу друг на дансинга. Оказа се, че продуцентите имали идея да дадат възможност на някоя от вече отпадналите четворки да се завърне във “ВИП денс”, като се пребори за зрителската любов, научи “Труд”.

Соня СПАСОВА


Грозница
07.10.2009 08:34:49
0
0

Стига сте ни занивали с распии и шафрантии, бе! И тази снимка я свалете - не виждате ли че прилича на Дракула - ами ако тук надникне някое дете ще се уплаши.

Поклонник
13.10.2009 08:05:27
0
0

Мира Добрева искала да бяга в чужбина, мъжът й я спрял - защо бе, Жорко, защо ни причини тази мъка - що не я остави да замине. Щяхме да отдъхнем от нейното присъствие. Пък и ти щеше да си починеш малко. Не мислиш ли, че го заслужаваш. Какво толкова сторихме, че ни наказваш така жестоко?

Ралица
13.10.2009 10:58:18
0
0

Да избяга и да ни спаси от фалшивата си муцуна.Жоро Торнев има някакъв талант,но госпожата никакъв.Щом и детето си е оставила на чужда жена да го гледа какво друго да се каже за нея.А след няколко месеца ще ни учи как се гледат деца.Жалка женица.Като новинар в БНТ БЕШЕ КРЪГЛА НУЛА,НЕЗНАМ КОЙ Я НАБУТА ТАМ,но дано не се върне.

беника
24.10.2009 20:30:06
0
0

Абе Мирка ти постоянно повтаряш дъщеричката ми Жорко такъво Жорко онаково.Че ти ни млъкна джуката помакиньо селска пача

mira motresa
24.10.2009 20:31:54
0
0

mirka mytreso ta milen e po navisoko ot ma

milenkorak
13.03.2010 19:35:27
0
0

Скъпа Мира! Обръщам се към теб така, без да се познаваме лично. Тези обидни, скверни писания никой не може да ги спре.Но, ако ти не ги четеш, то те все едно не съществуват.А и как да ги четеш, като са написани толкова неграмотно, колкото неграмотни са и техните автори.Нека любовта и щастието в семейството ви, винаги да греят. Успех!РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола