Ива Софиянска няма да танцува джайв, нито диско във “ВИП денс” по Нова тв тази седмица. Не, тя не е напуснала шоуто, нито е сменила партньора си, както направи Мира Добрева. Сполетя я съдбата на Даниела и Боби, които се разболяха по време на шоуто, и е приета в болница.

“Ива се обезводни и преумори от тежките тренировки”, обясни партньорът й на дансинга Наско Михайлов. А докато красавицата се възстанови, на сцената ще я заместват сестрите й - Елена и Димана.

“И двете не са професионални танцьорки, но полагат нечовешки усилия, за да се представи нашият отбор на ниво”, каза още Наско. Техният тим като че ли е един от най-надъханите за победа, защото прекарва поне по 5 часа на ден в залата за тренировки. “Репетираме от 16 ч до тъмни доби понякога”, допълни водещият на “Страх”, който е тренирал повече от 10 спорта.

Още промени ще има тази седмица в шоуто. В извънредно издание на “ВИП денс” в неделя сили ще премерят Мира Добрева и Милен Цветков. Двамата от партньори в танците се превърнаха във върли конкуренти. С новите си отбори те ще се надцакват с три танца. Първият ще бъде представен само от професионалистите, вторият - от Мира, Милен и техните нови “денс половинки” - Мишо Шамара и Зара, а третият ще бъде отборен.

Победителят в индивидуалната танцова дисциплина ще остане в шоуто, а другият ще трябва да напусне сцената... завинаги. С подготовката на отлъчения от отбора си Милен ще се заемат Димитрина Русева и Лъчезар Тодоров, които се мъчеха да научат Сашка Васева да танцува.

Елена ПЕТКОВА

 

Уволнена заради “Денсинг старс 2”?

Съпругата на Краси Радков - Станислава Ганчева, била изгонена от БНТ заради участието й в “Денсинг старс 2”, сензационно се “изпусна” в шоуто в неделя водещият Димитър Павлов. От Канал 1 обаче обясниха, че раздялата им станала по взаимно съгласие. Станислава сама напуснала медията.


toni manasiev
04.10.2009 18:05:23
0
0

bravo momi4eta prestavihte se udiviitelno no ne6ka-kele6ka vi razkata familiata. Ivan i Andrei izgubiha mnogo zriteli zaradi taia GOMNARKAРЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола