Кралицата на попа Мадона ще участва в най-дългия и тежък маратон в света - “Маратонът на пясъците” в Мароко, предаде електронното издание “Контактмюзик”.

Състезанието е през април 2010 г. Участниците в него трябва да изминат 254 километра за 6 дни. Разстоянието е близо 6 пъти по-голямо от стандартния маратон, който е 42 километра.

Пробегът е изпитание и за физиката, и за психиката на участниците. Те се гонят през мароканската пустиня. Бягат с раници на гърба, в които носят всичките си необходими вещи, както и храната за 6-те дни.

Организаторите на маратона им осигуряват само водата и палатките.

Въпреки тежките правила Мадона била готова да се впусне в надпреварата и много искала да спечели. Кралицата на попа е известна със суперстегнатото си тяло и развитите си мускули. За да се подготви добре, тя предупредила мениджърите си да не я ангажират с нищо през целия месец април догодина.

 

Лурдес влезе в шоубизнеса

Дъщерята на Мадона Лурдес (12) тръгна по стъпките на майка си в шоубизнеса, като се снима за нейни клипове, съобщи британският в. “Телеграф”. В интернет бе разпространена снимка на Лурдес, на която тя е облечена в булчинска рокля и копира една от позите на Мадона от клипа на песента “Като дева”. Тези кадри с Лурдес ще се появят в новите клипове на Мадона. По-рано в интернет изтекоха и видеозаписи, на които се вижда как Лурдес танцува за нов клип на Мадона. Майка и дъщеря излязоха заедно на сцената и на последния концерт на поп кралицата в Израел.


Ралица
04.09.2009 16:24:39
0
0

Aко това наистина е вярна информация ,би сложила много спортисти в малкия си джоБ.РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола