„В качеството си на председател на Съвета на директорите на дружеството колегата Константинов направи непремерено изказване, но също така е вярно, че по инициатива на една от националните телевизии той даде разяснение на думите си". Това каза пред БНР проф. Стоян Денчев.

"Според мен от политическа гледна точка казусът не е изчерпан, той ще продължава да се експлоатира и ще създава проблеми относно честността на предстоящите парламентарни избори. Аз съм убеден не само в честността на проф. Константинов, но и в честността и морала на всички хора, които работят в "Информационно обслужване". Той обаче подчерта, че основната отговорност за верността при обработката на изборни резултати носят изпълнителните директори на тези дружества, допълни професорът.

Проф. Денчев смята, че проблемът може да се реши като сегашният министър на транспортна, информационните технологии и съобщенията назначи временно прокурист на "Информационно обслужване", който наред с изпълнителния директор да удостоверява с подписа си коректността на обработката на данните.


ДС
20.03.2013 22:12:20
0
0

Ченгето мултак Стоян Денчев да мълчи. Или да разкаже как продаде доцентска титла на неграмотника хайдук Феим Чаушев, също ченге, и професорска титрла на Стоян караславов, племенник на другото ченге Андей Караславов. Така че в този коневръз на ченгесари проф. констатнитно наистина е нежелан и по-добре!

:)
20.03.2013 22:44:11
0
0

ДС - не си разбрал увъртения стил на Денчев - той всъщност защитава Константинов... И само това да е продал - ами докторската на Рангел Гюров, за която получи близо милион от научния фонд за ментето ВУЗ УНИБИТ, проектче лично за себе си и даже две - за щерка си...

Chitatel
21.03.2013 01:11:36
0
0

Den4ev,se be opredelil kato 4ovek na Multigroup.Da obqsni s kakvi pari operira i otkade sa tezi pari.I da kaje za vsi4ki kradci i paraziti u nas i v 4ujbina(ot Multigroup).РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола