"Болен съм от рак. „Чернобил" е една от причините. След аварията ние бяхме вън, имах концерт, наваля ме дъжд. За съжаление тогава никой не ни каза, че трябва да си стоим у дома. Информационното затъмнение беше ужасно". Това сподели музикантът Петър Гюзелев в предаването на Марин Карбовски по ТВ7.

Легендата на "Щурците" разказа, че преди около 6 години е получил удар. "Тогава лекарите ми откриха тумор. Започнах да се боря, но туморът се превърна в рак. В такава ситуация човек малко по-трудно се бори", каза с усмивка Гюзелев и подчерта, че вече не мисли за диагнозата си.

"Много хора ми помогнаха, за което им благодаря. Цяла България ме подкрепи. Хора с по 40 лева пенсия са дариха по левче. Българите за пореден път доказаха, че са добри по душа", сподели още музикантът.

Гюзелев разкри, че е продал част от китарите си, за да може да замине на лечение в Щатите. Там са му помогнали до известна степен - лекарите успели да спрат растежа на тумора.

"Казаха ми обаче да ям и пия, каквото искам. Това беше грешка", подчерта той и обясни, че до голяма степен болестта се дължи и на хранителните му принципи. По думите му в днешно време почти няма храна, която да не е вредна за човешкия организъм.

"Може би само зеленчуците са полезни. На мен ми помогнаха и билките. Вярвам в силата на народната медицина", бяха думите му.

През януари Петър Гюзелев заяви, че лекарите му дават 4 месеца живот, който изтичат в края на февруари. "Не мисля за диагнозата. Мисля за музика, култура и работата си", сподели днес музикантът.


ivon
10.02.2013 19:44:57
0
0

Пеци,потърси в Гугъл "Лечение със сода бикарбонат" и лечението на д-р Симончини,чиито координати също ги има в Гугъл и всеки може да се свърже с него и да попита за лечение-моб.(+39)335294480 и e-mail: t.simoncini@alice.it От сърце ти желая успех,а куражът го имаш!

Първомайски манифестиращ
10.02.2013 20:25:52
0
0

А г-н Гюзелев ходил ли е на 1-Майската манифестация под пролетния "първомайски"радиоктивен дъжд.АЗ ПЪК БЯХ,КАКТО И МНОГО ХОРА ДОШЛИ С ДЕЦАТА СИ.ГЮЗЕЛЕВ ДА СЕ ОБЪРНЕ И ОСЪДИ "БСП-БКП" ЗА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА МАНИФЕСТАЦИЯ.ДО СЕГА ВСИЧКИ МЪЛЧАТ-СЛУШАМЕ САМО Г-Н СТАНИШЕВИТЕ РЕПЛИКИ В ПЕЧАТА-ТОЙ НЕ СИ ДАВА СМЕТКА ,ЧЕ ВЕЧЕ НАПЪЛНО ОМРЪЗНАЛ НА ВСИЧКИ.ХУБАВО Е ДА КАЖЕ НЕЩО И ПО ВЪПРОСА ЗА ТАЗИ МАНИФЕСТАЦИЯ- ДАЛИ И НЕГО ГО Е МОКРИЛ ДЪЖДА.РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола