Овен

Златни възможности

Февруари предоставя на Овена златни възможности в съвсем буквалния смисъл на думата. Месецът ще е особено печеливш по отношение на финансите - най-после усилията ви от много време насам ще бъдат възнаградени чрез успешни сделки и големи постъпления. Успех в работата с правителствени или административни среди.
В средата на периода ще разберете, че резултатите са вследствие на добрата работна среда, която сте успели да създадете - в службата ще се чувствате на мястото си и ще преливате от енергия. В любовния живот има някои пречки, но вие сте свикнали с тях. Здравето ви ще бъде много стабилно.

Телец

Успешни пътувания

Успешен месец с още по-успешни пътувания. Такъв ще бъде февруари за Телеца. Късметът ще е с него в службата, а командировките в средата на периода ще бъдат наистина отлични за бизнеса.
В кариерата ще “дръпнете” значително напред, но трябва да се подготвите, че това ще отнеме доста от свободното ви време. И макар да държите под контрол личния си живот, пригответе се за някои любовни несгоди - просто половинката ви няма да е съгласна с дългите ви отсъствия.
Преумората може да ви коства и някои здравословни проблеми, затова при първа възможност почивайте активно и спете много.

Близнаци

Препирни у дома

В първата десетдневка на февруари Близнаците ще се чувстват отпуснати и без енергия, за да вършат дори обичайните си задължения. Не се притеснявайте, пострадала е имунната ви система - малко повече витамини, зеленчуци и разходки в парка бързо ще възстановят тонуса ви.

Докато сте унили и уморени обаче, може да започнете препирни у дома, а това в никакъв случай няма да подобри отношенията с партньора. Мислете повече, преди да говорите и ще избегнете напрежението. През последните 20 дни от месеца късметът ще е с вас в службата, а финансовите постъпления ще се стабилизират напълно.

Рак

Бъдете внимателни

Ракът трябва да мине много внимателно през февруари. В първата половина на месеца са възможни неразбории в службата и още по-големи кавги в семейното гнездо. Тъй като неприятностите у дома винаги се отразяват крайно негативно на представителите на знака, те няма да се чувстват комфортно в нито една сфера от живота си.
Въоръжете се с търпение - към края на периода нещата ще си дойдат на мястото и ще откриете, че недоразуменията са били временни, а любовта е прекрасна. Здравето ви няма да напомня за себе си, което означава, че ще кипите от енергия, достатъчна да преместите планини.

Лъв

Проблеми с шефа

Лъвът ще трябва да смири агресивните нотки в гласа си и да наведе помирително глава, ако иска февруари да мине покрай него без да му нанесе особени щети. В основата на конфликтите ще е необмислено решение за самостоятелна изява в службата, което никак няма да се хареса на шефовете и партньорите във фирмата. Дори е възможно да се върне върху Лъва със силата на скандал.
Като капак на тежките звездни влияния проблеми ще има и с любовния живот, а децата направо ще ви скъсат нервите. Стиснете зъби, потиснете вътрешната си нужда да се налагате и ще минете през трудностите невредими.

Дева

Добри инвестиции

Дошъл е моментът Девата да се отърси от своята плахост и да се заеме с финансови дела, които по принцип не са по вкуса . Но февруари е точното време да направите някои много изгодни инвестиции, които ще се върнат стократно в бъдеще.
За успеха ви ще е важно да се посъветвате с точния човек, независимо дали става дума за родител, по-възрастен приятел или шеф. След средата на месеца ви чакат чудесни възможности за социални контакти, флиртове и забавления. Въобще личният ви живот ще е на ниво. За това ще помогне и желязното ви здраве - настинките, грипът и заразите направо ще бягат от вас.

Везни

Вложенията се отплащат

В първата десетдневка на февруари Везните ще се чувстват под постоянен натиск, независимо дали става дума за напрежение, породено от неразбирателство с колегите и началниците, или за справяне с претенциите на някоя банка кредитор.
Хубавото е, че във втората половина на месеца нещата ще си дойдат на мястото и ще започнат да се движат в нормалното си русло. Тогава ще видите и възвръщаемостта на някои умни инвестиции, които сте направили през миналата година. В семейството ще трябва да се справяте с неразбории около децата, но пък любовта ще е на ниво. Здравето ще напомни за себе си, нужна ви е диета.

Скорпион

Заслужена оценка

Февруари ще бъде добър за развитието и израстването на Скорпиона в службата. Той отдавна се чувства неразбран и има усещането, че работата му не е оценявана. През този месец най-после ще усети, че всъщност шефовете и колегите виждат всичките му усилия, оценяват ги правилно и дори са възможни някои финансови поощрения.
Въобще положението с парите ще се стабилизира значително, независимо дали ще дойдат от игри на късмета или наследство. Във втората половина на месеца има условия за приятни изживявания с половинката и хубави социални контакти. Пазете се от болести на гърлото.

Стрелец

Семейни главоболия

Положението у дома няма да е съвсем удовлетворително за Стрелеца през февруари. Особено във втората половина на месеца някои егоистични постъпки и агресивни скандали могат да провокират сериозни главоболия с половинката ви. Причина за тях може да се търси и в работата.
Непремерените ви приказки са в състояние сериозно да ядосат висшестоящите, а вие ще побързате да се разтоварите от служебните ядове, като пренесете напрежението в дома си. Съветът е - бройте до десет, преди да кажете каквото и да било. Емоциите ви няма да са добър съветник.
Поне здравето ви ще е абсолютно стабилно.

Козирог

Съдебни неволи

Козирогът ще бъде особено активен през първата десетдневка на февруари и това ще бъде добре за бизнеса му. За съжаление през месеца ще трябва да решава някои съдебни неволи, които може и да не получат желаното развитие. Причината може да е в някоя случайно изпусната дума или в това, че няма да успее навреме да потисне егото си. Представителите на знака обаче ще трябва да се успокоят с максимата, че всяко зло е за добро.
Неволите днес може да се окажат чиста печалба утре. Очертават се и някои проблеми в постоянното партньорство. А и здравето ще напомни за себе си, възможни са проблеми с главата и лицето.

Водолей

Овладейте гнева

Водолеят трябва да положи много усилия, за да овладее спаведливия си гняв и да приключи февруари, без да е взел необмислено и емоционално решение, за което по-късно може и да съжалява.
Особено тежки последици може да има спор с по-високопоставени хора. За щастие напрежението ще се уталожи след първите 10 дни на периода, но тогава вече може да е късно за поправка на стореното. Необходимо е да обърнете повече внимание на здравето си - някои злоупотреби с храна и алкохол могат да доведат до сериозни проблеми. Хубавото е, че на интимния фронт ще жънете успехи, връзките са стабилни.

Риби

Радост от живота

Февруари е хубав за Рибите - усещането ще е, че са намерили мястото си, успели са, с повишено самочувствие и доходи. Въобще това е месецът, в който представителите на знака ще изпитат най-пълно радостта от живота и удоволствието от красивото общуване с противоположния пол, с роднините, близките и приятелите.
Нещата ще вървят добре на всички фронтове - кариерата, интимните отношения и здравето ще са на високо ниво. Единственото, за което по някое време ще се притеснят, са парите, защото въпреки добрите им постъпления, разходите ще нараснат неочаквано. Но това са бели кахъри.
РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола