Петелът Елвис, с прякор Машината за любов, уморил от секс кокошката Берол, която не могла да издържи на ненаситния му сексуален апетит, предаде в. “Дейли телеграф”.

Преди за вниманието на едногодишния полов атлет от Рейвънсхед, Великобритания, се борили четири пернатки, но три от тях умрели при нелеп инцидент. Една вечер в кокошарника се вмъкнали плъхове и им налетели. Разхвърчала се перушина и три от кокошчиците предали Богу дух.

Останала единствено Берол, която вече сама трябвало да задоволява нагона на Елвис. Скоро обаче задачата й се оказала непосилна - бедната кокошка изнемощяла от толкова много любовни ласки. Освен това похотливият адаш на Краля на рока се чувствал длъжен да изразява гласно своето удоволствие и кукуригал неистово по време на акта.

Накрая притежателката му, ветеринарната сестра Катрин Кук, се смилила над Берол и решила да я приспи, за да я избави от свръхпотентния петел.

Сега обаче Елвис останал самотен. И за да не отива потенциалът му на вятъра, Катрин му търси нов дом.


Ivanujka
15.07.2009 16:02:22
0
0

Аз го познах, това е Петела Зарев от село Мещица, Пернишко. Миналата седмица оправи кокошката на баба Пепа, храна го с хайвер и ядки.

ivo
15.02.2012 21:20:10
0
0

Малко глупава постъпка за ветеринар,що не я даде на някой фермер ами 6те я приспива и после обвиняват петела.Питам я,ако тя е нимфоманка и на мъжа и не му се занимава,трябва ли да му ударим инжекция :DРЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола