Ако пътуването в метрото не ви носи достатъчно емоции, може би проблемът е в... гащите ви, а решението е да ги свалите. Тази неделя лично можете да изпитате тръпката да останете само по бельо и няма да сте сами. Нестандартното пътуване ще стане в рамките на международната инициатива "Без панталони в метрото 2013" и до момента в групата на събитието във фейсбук участие са потвърдили над 300 българи.

Първото такова разсъбличане е организирано в Ню Йорк през 2002 г., а броят на участниците бил само седем души. Миналата година инициативата се проведе за сефте и у нас, а в нея се включиха около 40 човека.

Според скорошни изчисления на шефа на "Метрополитен" инж. Стоян Братоев ежедневно в метрото пътуват 300 хил. души, което означава, че поне един на всеки 1 000 пътници в неделя ще остане по гащи.

Сборният пунк за желаещите да се включат е паметникът на Съветската армия, но на срещата в 15 ч участниците трябва да дойдат с дрехи. След това групата ще влезе в метрото от станцията при Софийския университет и панталоните и полите ще започнат да падат.

Освен в София акцията ще се проведе в повече от 50 града по света, сред които се нареждат Ню Йорк, Берлин, Париж и Сидни.


Мишо
11.01.2013 23:25:59
0
0

По-добре да изкопаят някоя градинка или засадят дърво тези келеши , а не да копират простотии. Че аман от артинсталации , как ще ги стигнем американците и прочие простотии

ВВВ
12.01.2013 00:22:52
0
0

По без гащи може ли?

freedom
12.01.2013 08:13:31
0
0

Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”. Фостър Дълес

обектив
12.01.2013 17:30:14
0
0

Дълес обявява доктрината на САЩ през 1948 г.,в началото на студената война .Това ,че доктрината се осъществи е по-малкото зло - много по-лошо е ,че всичко това става с нашата най-активна помощ - българските лумпени са особено възприемчиви за простотии ,и особено ако са американски .

poli
12.01.2013 18:00:07
0
0

Абе простотията ходи по хората , а не по гората дето има една дума. Наскоро гледах по телевизията хор който изпълняваше песни с диригентка (не в първа младост) в бял костюм чийто панталони бяха така впити в недотам финното й тяло, че беше по-скоро неприлична гледка.

ко-фе
12.01.2013 20:18:23
0
0

nние не сме народ а пасмина ! Младото поколение расте без задръжки и каквито и да било ценности!!!

Томето
12.01.2013 20:54:49
0
0

Що, бе ? Имат ценности - нали им наложиха демократичните ценности..... Затова и сме на този хал- сал едни стойки,къчове, драскане със спрейово по исторически паметници и стени, замерване на даскалите в час. Как така да нямат ценности?РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола