Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски подаде оставка.  

Логично е аз да си подам оставката като лидер на партия НДСВ. Това каза на пресконференция лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски.

„Много неща след един месец ще бъдат забравени. Аз поемам отговорността и съм си подал оставката", каза още той. „Само мога да му пожелая успех", каза лидерът на НДСВ във връзка с бъдещите премиерски функции, които ще изпълнява Бойко Борисов.

Царят посочи, че осемте години в управлението, както и фактът за нещо ново, динамично, определят успеха на ГЕРБ.

Сакскобургготски каза още, че не е имало индикации и не са водени преговори с партията победител. „Считам, че никой не е нито незаменим, нито вечен, а има чудесни хора, които са подготвени. Самата идея да се живее по правилата е нещо чудесно. В политиката трябва да има нови физиономии, това се вижда и в резултатите на изборите", заяви Сакскобургготски.

„Целта в една демокрация е правителствата да си изкарат мандата. Това е един знак за стабилност, най-вече за бизнеса", посочи лидерът на НДСВ. „Засега считам, че изцяло нормално е лидерът да поеме тази отговорност, а за правителството аз съм човек с идеи и държа на тези идеи и то за доброто на страната.

Едно пожелание имам: да има приемственост за всички, които са в управлението и най-вече министрите. Това би дало също сигнал за стабилност и за демократичност", заяви Сакскобургготски.


иванов
06.07.2009 13:32:43
0
0

да бъдат добри и да освободят сградата в центъра на софия. получиха я при 40 процента гласували за тях. не мисля че е редно да я държат повече

Иронан
06.07.2009 14:03:57
0
0

Че осем години живот не са ли малко малко? Мадридския тарикат беше не само лъжец, а и крадец. НДСВ умря. Ако доктор Мартин Димитров не бе направил изкуствено дишане на ДСБ, щяхме да участваме в траурна церимония - НДСВ и ДСБ. А сега НДСВда се погребе на място, където има място за след осем години и за ГЕРБ! Серго да побърза с предаването на жезъла, защото свинския грип ги погна.РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола