Благоевградчанката Жана Янева, която представи България на световния конкурс "Мис Вселена 2012", се прибра от Америка освен без титла и без куфари.

На летище София красавицата разбрала, че някъде по трасето багажът изчезнал. Девойката доста се притеснила, защото там били и скъпите дрехи, с които представила страната ни на конкурса. Зачезнали също личните подаръци , които купила за близки и приятели, както и фотоапаратът с незабравими спомени от и около събитието.

Жана обаче се успокоила, когато я информирали, че куфарите са открити на аеропорта в Амстердам и оттам ще ги препратят в София.

Българката бе една от 89-те участнички в конкурса, организиран по традиция от магната на Доналд Тръмп. Тя не успя да влезе в първата група победителки от 16 момичета, но пък е безкрайно щастлива от участието си, защото това е престиж за държавата.

Успяла да се запознае със самия Тръмп и да се снима с него, а това било голям жест, защото той не го направил с всички участнички в конкурса, сподели още нашенката.
22-годишната благоевградчанка замина за Америка с приятеля си местен бизнесмен и заедно решили да останат в Лас Вегас и за коледните празници.

Конкурсът"Мис Вселена" се проведе в петзвездния хотел "Холивуд Планет", който се намира на пъпа на Лас Вегас. Победителка стана американката Оливия Кулпо.


...
03.01.2013 10:43:55
0
0

Spored mene taa odi do Amerika, samo da napravi edna sfirka na Tramp i se varna so prazni race....РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола