Интерпол отчита липсата на напредък в разследването по атентата в Бургас като аномалия, въпреки общите усилия на много държави. Това съобщи генералният секретар на международната организация Роналд Ноубъл пред bTV в навечерието на световната среща на Интерпол, която започва в Рим днес.

За Интерпол било необяснимо как след като се разполга със снимка и видео на самоубиеца атентатор, все още няма информация за неговата самоличност, заяви Роналд Ноубъл.

Самата световна полицейска организация е използвала своята мрежа и за информация срещу заплащане, но резултатът бил нулев, обясни генералният скеретар на Интерпол.

Разследването ще е тема на разговор между двамата на двустранна среща в рамките на Генералната Асамблея днес.

Над 600 експерти по антитероризъм, ръководители на тайни служби и 103-има министри на вътрешните работи се събраха в италианската столица за годишна среща, на която ще сверят часовници за новите заплахи пред света и инструментите, с които да бъдат преборени. С тях и Цветан Цветанов, който в рамките на събитието, ще се срещне генералният секретар на Интерпол.

Тема на разговор между двамата ще бъде съдействието, което Интерпол може да окаже в разследването на атентата в Бургас.


Tenev
05.11.2012 09:51:18
0
0

С тикви разследване не се прави!

ники
05.11.2012 14:27:17
0
0

ТИКВАТА ИМА ИНТЕРЕС ДА СИ ОСТАНАТ СКРИТИ НЕЩАТА, ИНАК ДА ПОГЛЕДНЕ НА ТЕРМИНАЛ ПРИСТИГАЩИ,КОИ СА ПРИСТИГНАЛИ,ДВА ТРИ ДЕНА ПРЕДИ АТЕНТАТА,ОТ ОНАЯ ДЪРЖАВА ДЕТО Е ИМАЛО ЗАСИЛЕН ТЕЛЕФОНЕН ТРАФИК,ВЪВ ВРЕМЕТО ОКОЛО АТЕНТАТА,И МНОГО НЕЩА ЩЕ МУ СТАНАТ ЯСНИРЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола