С астроложката Алена разговаря  Диана Желязкова.

- Знаем какво казват маите за 21.12.2012 г., а какво вещаят звездите за тази дата, Алена?

- Някои знаем, други не ги интересува, а трети все още ги втриса от страх в очакване на апокалипсиса и дали те ще са между избраните за вечен живот. Но от лабилните хора се възползват най-вече сектите. Не случайно в България те са повече от 200. Очевидно душевното здраве на българина не е добро. Иначе как да си обясним интереса към 21.12.2012? И в тази връзка все още се питам защо хората са се вторачили в нея, а пренебрегват далеч по-интересната огледална дата 20.12.2012 г. И докато 21.12.2012-а е просто един ден от годината, без нищо забележително, то 20.12.2012 е повече от интересен.

- Защо?

- Защото нова огледална дата ще има след един век. А по принцип тя е носител на мощно пробуждане, на начало въз основа на натрупания опит от минали прераждания, който се отразява в настоящия ни живот. Самата 2012 година като вибрация е обвързана с глобална промяна, с изискването да я приемем и в себе си, за да се приспособим и слеем със света. Промяната обаче може да е както за добро, така и чрез собствените ни действия да ни поведе по пътя на негативното през следващите 9 години. Това правило важи както за отделната фирма, така и за народа и държавата. В края на 2012 г. можем да очакваме началото на прехода на духовната трансформация на Човека, което няма нищо общо с календара на маите. Не случайно пиша Човек с главна буква. За мен той е събирателният образ на всички хора, тъй като по отношение на душевността няма да намерите двама еднакви човека на планетата. Някои са достигали своето ниво на духовна трансформация по един път, други по няколко пъти, трети са деградирали. Ако изберем верния път, ще се наложи да се откажем от материалните си стремежи, от желанието да постигаме всичко без много труд и да тръгнем по пътя на интелектуалното и духовно осъзнаване. А звездите не вещаят нищо необичайно или фатално на датата 21.12.2012 г.

- Кои хора трябва да внимават все пак на този ден?

- За всяка дата от календара има хора, които трябва да внимават, особено ако личната им вибрация на съответния ден е подвластна на 4 - носеща трудности, породени от странични фактори, или пък на 9 - носител на емоции, приключване, край, чувствителност, склонност към разправии, скандали и агресия. Ето защо това правило е валидно за всички, без значение дали денят е 12.12.2012, 20.12.2012 или 21.12.2012 г.

- А да се въздържаме ли от някакви дейности на 21 декември?

- Единственото изискване е да внимаваме какви хора допускаме до себе си. Но това важи за всички дни с вибрация като на 21.12.2012 г. Рискуваме да се доверим на лицемерни приятели и познати, които ще ни използват. В тези три дни е добре да избягваме прибързаните действия и да се пазим от ласкатели.

- А каква ще бъде 2013 г.? По-добра или по-лоша от настоящата?

- Каквато си я направим, такава ще бъде. 2013-а е подвластна на вибрация 6 и на Венера - планетата на Любовта, на обичта между хората, на брака и семейството, на благотворителността, на стремежа към хармония в отношенията. Венера ни помага да разберем в каква социална, икономическа и политическа среда ще живеем, за да осъществяваме целите си без проблеми, а също и за да се чувстваме добре, да не сме конфликтни и да не си печелим неприятели.

- Какво вещаят звездите за изборите догодина?

- При влияние на Венера и наличие на парламентарни избори ще спечелим, ако се вгледаме в себе си още в началото на годината и без да сме роби на любов или омраза към някоя партия, да преценим с разума си за кого е правилно да гласуваме за собственото ни благо.
А що се отнася до звездите - те разкриват скритото. Начините за спечелване на властта ще са без оглед на средствата, дори и с цената на физическо насилие, чрез провокации и саботажи във всяка сфера на живота. Привидно случайните нещастия, злополуки, небрежност, даже успешни и неуспешни престъпления, ще се случват по-често. Отново ще настъпи раят на врачки, магове и екстрасенси, които изобщо не се притесняват за кармата си и за ударите от съдбата, след като им се плаща, за да съсипят някого чрез болест или провал в живота посредством енергийно въздействие.

- И все пак - възход или падение чертаят звездите за ГЕРБ?

- От миналия октомври предизборната борба тече с пълна сила. Провокациите са ежедневие и ще продължат да бъдат. Ако ГЕРБ искат не само да спечелят най-много гласове догодина, но и отново да имат все по-невъзможния шанс да съставят самостоятелно правителство, ще трябва да си изяснят: оттук нататък ще ни управлява Бойко Борисов-Батманът или Борисов-държавникът. Цената на разминатите очаквания ще я плати народът, но и ще накаже ГЕРБ. Астрологичното тълкуване на звездните заложби определяше възход за ГЕРБ от втората и до края на третата година от управлението им. Този период вече мина. Ако предположим, че изборите са на 07.07.2013 г. и премиерът Бойко Борисов не забравя, че няма как да се противопоставя на съдбата и да върви упорито срещу нея през последната година, ГЕРБ все още имат мъничък шанс да управляват самостоятелно. Такива са астрологичните дадености. Има ги, но всяка дума трябва да е премерена. А на премиера това му се удава трудно. От правилното общуване на правителството и най-вече на Борисов с народа до март 2013 г. зависи дали изборите ще са падение или възход за ГЕРБ.

- Повече или по-малко депутати ще успее да вкара в парламента сегашната управляваща партия?

- На този въпрос е трудно да се отговори сега, защото астрологичният пъзел на партиите е непълен. Не се знае колко нови партии ще бъдат създадени само заради изборите. Към настоящия момент астрологичните предупреждения са следните: ако няма кардинална промяна в начина на общуване на ГЕРБ с народа, то е под въпрос дали ще спечелят следващите избори самостоятелно. Те добре знаят това, но действия за промяна поне засега няма. Ако предприемат неправилни действия след 1 януари 2013 г., сами ще са си виновни за срива. Тогава депутатите от ГЕРБ в следващото НС ще са по-малко.

- Вижда ли се коалиция на ГЕРБ и с кого?

- За да се види "нещо в бъдещето", то трябва вече да е формирано, поне като мисъл и първоначални действия. В този контекст коалиция на ГЕРБ не се "вижда". Но до изборите има време.

- Кажете как предвиждате да се представи партията на Меглена Кунева?

- Като начало - повече от добре. Но Меглена Кунева има съдбовен път, който изисква да живее извън България и там да гради живота си в личен и професионален план. Ако получи властта да налага решения, те ще бъдат привидно в полза на България, но всъщност ще са във вреда, точно заради съдбовния път на Кунева, а не заради липсата на компетентност. Тази нейна характеристика е невъзможно да бъде променена, колкото и привлекателна като политически лидер да изглежда тя за някои хора.

- А какво ще се случи с БСП на изборите?

- Премиерът Борисов и Сергей Станишев ще са с еднаква нумерологична вибрация по време на вота, но астрологичните им характеристики са различни. Ето защо Станишев отдавна беше длъжен да осъзнае ползите си, като не критикува и не създава предпоставка за омраза, като не провокира протести и др. Лидерът на БСП и членовете да внимават да не се случи казаното в поговорката "С техните камъни по техните глави", което е реална възможност. Нищо необичайно няма да се случи с БСП. Партията си има непоклатима ядка, умело управлявана от ръководството на партията. Тъй че и през август да са изборите (както би трябвало), червеният електорат ще гласува под строй, за да се опита да не допусне нов кабинет на ГЕРБ.

- Какво разкрива астрологията за СДС и ДСБ?

- Бих казала, че са партии в кома. Логично развитие, след като не се вслушаха в прогнозата ми през 2005 г. и направиха точно обратното. СДС е пример за партия, която се самоунищожи и съгласно астрологичните аспекти не мога да посоча има ли бърз път за изграждане на нейната повторна политическа значимост. Мощният СДС вече няма как да се възстанови, но обединение на сините формации е възможно. Съдбата не предвещава на нито една от тях самостоятелен успех на изборите, въпреки че новият лидер на СДС е уверен, че ще спечелят, като се появят самостоятелно. Много незряло твърдение. Обещава го в личната си година с вибрация на емоции и свръхчувствителност, които не са гаранция за прозорливост. Дали ще влязат в парламента като обединение, или ще предпочетат да кретат с малко депутати, само и само да не излязат напълно от политическия живот на България, зависи от здравия разум на лидерите на тези партии.

- Прогнозата ви за ДПС?

- Към настоящия момент, проектиран и към юли 2013 г., мога да кажа, че има избиратели на Ахмед Доган, които на следващите избори няма да гласуват за ДПС. Но ясно е, че ДПС пак ще има сериозно присъствие в българския парламент.

- Виждате ли "изплуване" на някоя изненадваща партия на вота?

- Със сигурност ще има нови партии и формации, част от които ще са подслон за някои от водещите досега и е възможно да наклонят везната в неочаквана посока. В този смисъл не бих отдала някаква астрологична тежест на ГОРД, поне докато са гражданско движение. Ако станат партия, нещата може и да се стекат другояче.

- Накрая - кажете нещо оптимистично.

- 2013-а ще е отлична за бизнеса, но само ако работи коректно. В мига, в който компании решат да трупат лесни пари заради влиянието на годината на Змията (съгласно източния хороскоп) бързо ще бъдат наказани със загуби или с провал. Успехът ще е с всички, които се занимават с проучвателна дейност, за учителите, политиците и мениджърите. Това обаче не значи регрес в други сектори. Още нещо: годината на Венера е идеална за създаване на семейство за всички, които не се женят по сметка или друг интерес.


balgarka
27.10.2012 22:31:48
0
0

vapros kam alena : kak vizda pazarat ,a nedvizimite imoti? i posle kazete nesci za vodolei za treta dekada vse taka li sce nakazani sega imame SATURN NEGATIVEN ILI RETRIGRADEN : NO AZ SAM S AKSENDENT RAK v momenta imam dosta nespoluki

Diplomat
28.10.2012 08:23:50
0
0

Alena,az bez da sam atrolog ,ot sega ti kazvam che GERB shte zagubiat katastrofalno sledvashtite izbori i hste badat izritani ot vlast! Vapreki che GERB napravixa vsichko vazmojno da izmoriat pensioonerite prez zimata, i naprolet te da sa po-malko,narodat ni e jilav, i shte ocelee.NO GERB-ne!VSICHKKI NEDOVOLNI, A TE SA NAD 4 MILIONA SHTE GLASUVAT SRESHTU GERB- na tiax i magia niama da im pomogne veche ....

dodo
28.10.2012 10:07:33
0
0

mnogo govori,ni6to ne kazva

Медийно скудоумие
28.10.2012 12:42:51
0
0

"Скудоумие, битовизми и клюки" - цитат, вестник Труд

хаха
28.10.2012 17:26:32
0
0

Аленке,Еленке,Саленке- лъжливо момиче, не съм астроложка и пак по-добре знам от теб какво да кажа за сегашного правитерство, кажи по ще сеподобри ли живота на обикновения човечец-, ще има ли клошари по улиците, които да ровят в кофите да смет, ей това ми кажи пък после лъжи!

До balgarka
28.10.2012 19:08:29
0
0

Каква си такава неграмотна българка? Срамота....не стига, че не пишеш на кирилица ами си неграмотна и на латиница !!!!

Гадател
28.10.2012 20:19:37
0
0

Аленче, а през февруари ще лапнеш увисналата паламарка на академик Вучков. Това е повече от сигурно!

Гошко
29.10.2012 07:40:20
0
0

Благодарение на упоритите напъни на Дянков, Менда Ст., Д.Атанасова, Д.Добрев, Караджова и др. некадърни министри от кабинета, подкрепяни категорично от леля Цура, К.Велчев, Анастасов и сие, не е необходимо опозицията да полага усилия по сваляне на кабинета. Посочените хора с действията си сами работят и то доста ефективно кабинетът Борисов да падне от власт. Догодина през юли изборите само ще сложат печата на резултата от тази дейност...

Червения петел на плета кукурига!
29.10.2012 08:00:07
0
0

От цялата тази прогнозна каша ясни са няколко неща : 1.ГЕРБ се уляха и без да го усещат започват да губят популярност.А това означава,че са изпуснали влака и само в мечтите си ще въздишат по изборната победа през 1989г. 2.БСП набира обороти и доста умело яхва недоволството на избирателите от перченето но ГЕРБ в управлението на страната и по-точно от ширещата се безработица,монополизма на енергийните фирми като Топлофикация,Електро,фирмите ВК,които в рамките на безнадежно остарялите и закрилящи ги закони,направо ограбват населението,примерно Топлофикация. 3.ДПС е в период на вътрешна реорганизация и Доган е пътник.Идва Касим Дал,новото лице от новото ДПС. При това положение е много възможно някаква коалиция,нищо че сега всички те го отричат.Дотам ще я докарат ГЕРБ и по-специално ББ,ако продължават с перченето си.

Читател
29.10.2012 17:55:24
0
0

Браво за интервюто с Алена!1 2

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола