Стефан Данаилов не ми е баща, ние двамата се разбираме по-скоро като братя. Той си се занимава със собствените си неща, аз се занимавам с моите си неща, но като се срещнем се обичаме.

Но няма как да ми е баща, защото аз съм живял в Америка 20 години. Това заяви Владимир Данаилов за предаването "Карбовски директно" по Нова телевизия.

Владо и майка му Ирен Кривошиева говориха от изповедалнята на "ВИП Брадър" пред Мартин Карбовски.

"Аз липсвам на Данаилов, не той на мен, аз го усещам това", категоричен бе Владо, запитан дали баща му му липсва.

Извиних се за всичко, разбирам колко му е трудно, аз съм влязъл изведнъж тук, излизайки пред народа, не е комфортно, трудно е, за това му се извинявам, но трябва да следвам сърцето си. Има надежда, има светлина, има начин нагоре и напред. Така младежът коментира влизането си в Къщата, след като се разбра, че баща му Стефан Данаилов се чувства некомфортно от изявите на сина си и майка му Ирен Кривошиева.

"Баща ми е баща ми, аз съм аз", заключи Владо.

Ние сме говорили за 1 секунда. Повече съквартирантите говорят на портрета, каза още той.

Написах книга за това, така че "ВИП Брадър" не е отмъщение. Иска Ламбо да вземе сина си под ръка и да излезе на улицата с него - това е мечтата ми, заяви Ирен.


kireto
06.10.2012 17:27:38
0
0

Да ви знам в алчните боклуци...

Хаджи Михаил
06.10.2012 17:48:44
0
0

Преди 27 години й казах, че е с аграрна физиономия. И после съжалих и й се извиних. Сега съжалявам за това си извинение. Мноооого е гадно и долно това, което прави на Стефан. А Стефан е пич. С главни букви. Даже, ПИЧ и 1/2. :)

инже войвода
06.10.2012 20:26:56
0
0

Аре стига с това Ламбо е пич,че ми писна,може ли две години да се църкаш вътре на 44г. и да не знаеш какво ще се случи след систематични повторения и като се случи аре чао.А колко студентки е ''издумкал'' от неговите класове всички знаем?!!!

Пенчо
06.10.2012 21:02:44
0
0

Какво изящество на речта... Какво богатство на езика.... Аферим, Войводо! Аферим...

Tankred
06.10.2012 21:07:02
0
0

Добре де, защо трябва цяла България да биде занимавана, с психически нестабилни люде, като тези двамата?Върнала се спермата от щатите за да отрови живота на човека, КОЙТО Я НАПРАВИ АКТРИСА!!!Ако не натискаше Стефан всеки художествен съвет, когато се обсъждаше нов филм или пиеса, да бъде взета и Ирен Правовратова...Пардон - Кривошиева.Това просто недоразумение, никога нямаше да помирише камера или сцена без ходатайството на Стефан Данаилов!

Кънчо
07.10.2012 08:45:36
0
0

Тая "майка" дето има шест брака, а колко ли саби е поела в ножницата, сигурно и тя не знае колко са?!? И колко трогателно ни занимава с курвенския си живот, сякаш само тя е жена на този свят! И дрисльото, което й приглася като олигофренче, толкова ми е опротивяло от глупостите му, които говори, че нито искам да чувам, нито да го виждам по вестниците. Колкото повече Ирен се показва, толкова повече се убеждавам, че е била и си е останала курве! Чудя се защо им дават трибуна в медиите?.

Angel
07.10.2012 11:21:13
0
0

Dobre be maikata e nai goliamata K.y..r..va!? ok ami sina i toi lie K..y r..va ne che sum zapoznat s tiah daje vuobshte ne gi poznavam no jenata kazva che edinstveno iska deteto i da ima niakava bashtinska obich a ne de e Kopeldak do krai .Tozi deto e vuprosnia TATKO shto se krie i biaga ot otgovornost togava. KATo E..BA, BESHE OK SIA E SRAM nali ? kakto kazvat po gore verno e Goliam Pich -ka

pitanka
07.10.2012 11:54:22
0
0

Е, всъщност какво казва това хлапе? Баща ли му е Ламбо или не е? Май не е!

Дани
07.10.2012 12:23:46
0
0

Тази жена е наистина луда.Всичко това което гледаме и четем тя го прави с цел,може би няма пари и няма вече кой да и дава защото се е збръчкала и не и обръщат внимание затова насочи стрелите си към Стефан Данаилов.Сигурно по този начин иска той да и плаща издръжка на копилето което е 26 годишен мъж който би трябвало вече да работи и да има семейство,а тя говори за него като за дете на което баща му трябва да помага.Голямото и желание било сина и да излезе под ръка с баща си пред цяла София и какво от това? Стефан си е Стефан обичан и уважаван от хората,а това недоразумение какво е постигнало та хората да го забележат криейки се зад гърба на баща си.Дано в понеделник си заминат от ВИП Брадър,че станаха много досадни,хлапето е толкова устатно че нямам думи.

Ха-ха
07.10.2012 14:46:47
0
0

При 5 законни бащи, един след друг, защо да му липсва биологичния?1 2

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола