Всички ние може и да не живеем в Америка, но за всички почитатели на по-твърдото звучене и по-откровените текстове на езика на Ницше скандалните германци от "Рамщайн" ще пренесат не само Америка, а направо цялата Луна. Феновете на групата могат да си освободят 26 юли, а и следващите няколко дни, за да се възстановяват след разбиващия концерт на бандата.

Новината за участието на "Рамщайн" в България се появи на официалния им сайт. Според програмата в него те трябва да забият пред българска публика на 26 юли, а концертът им да бъде в рамките на Sofia Rocks 2013. Към момента организаторите на фестивала не са потвърдили новината, но метъл легендите са включили страната ни в плановете си за следващата година. Това ще бъде второто им участие у нас след концерта им през 2010 г.

Вокалистът Тил Линдеман беше в столицата преди дни, като по време на престоя си посети родните клубове в компанията на автомобилния пилот Жоро Танев, ММА боеца Любо Чука и актьорите от "Под прикритие" Мариан Вълев и Снежана Макавеева.


Пешо
21.09.2012 23:26:28
0
0

Баси якото!!!

lili
22.09.2012 13:28:56
0
0

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола