Иво Иванов вече не е в “Левски”. Централният защитник бе върнат на “Берое”, след като за малко повече от два сезона в синьо се прочу с нелепи намеси.

В бартерна сделка със старозагорския клуб на “Герена” дойде Димитър Везалов и подписа договор за 3 години. Централният защитник е на 25 г., юноша е на “Септември”. Той заяви: “Като професионален футболист не съм бил фен на някой клуб, но иначе като малък бях от “Левски”.”

Утре предстои решаващ разговор със Сюлейман Диамутен, който е ненужен на “сините”, а получава една от най-големите заплати в клуба. Управата за пореден път ще опита да скъса договора на малиеца, който обаче иска солидна неустойка. Ако централният защитник не намали претенциите си, вероятно ще бъде натирен при юношите. Но все пак ще трябва да му се плаща заплатата. Не е изключено до края на трансферния прозорец “Левски” да се раздели и с други футболисти, играли срещу “Сараево”, освен Иво Иванов. При добра оферта е възможна продажба на Владимир Гаджев.

“Левски” отново се върна към политика за вкарване на юноши в първия състав. Само за два дни към тренировките се присъединиха четирима младоци, като последният е 16-годишният Мики Орачев.
РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола