На малкия екран монголски хан се приближава към съблазнителна госпожица. Образът изглежда много познат. При по-внимателно вглеждане зрителят установява, че това не е кой да е, а Брад Пит. Е, ако Пит е зает да пази децата и Джоли не го пуска из чужди земи, ханът може и да е Мел Гибсън. Поне това е желанието на продуцентите на

успешния турски сериал "Великолепният век"

които водят преговори с актьорите и се опитват да убедят един от тях, че пак може да влезе в ролята на лошо момче, само че вместо в разпрани дънки, ще трябва да сложи едни потури.

Сръбският вестник "Блиц" съобщи, че създателите на сериала искат да привлекат и някоя холивудска звезда за епизодична роля в поредицата. Предвидено е епизодът да включва сцени на масови битки, а съдейки от досегашните роли на двамата кандидати, всеки един от тях би се справил повече от добре със задачата. Нищо че Монголия не е нито Троя, нито Шотландия.

Брад Пит би получил за участието си два милиона долара, а Мел Гибсън ще получи много по-малка сума - той се дискредитира с расистки скандали и шофиране под въздействието на наркотици.

Докато стане ясно кой от двамата ще пътува във времето и ще посети харема на Сюлейман, съпругата на актьора, който играе ролята на султана - Бергюзар Корел, ще се появи в главната роля в друг нов турски сериал, съобщи БТА. Актрисата е любимка на публиката след

ролята си на Шехеразада в "1001 нощ"

За известно време тя се опитваше да балансира между кариерата и майчинството и успяваше да играе певица в бар в успешен сериал, докато се грижи за момченцето си Али.

Нейната колежка и звезда от "Гордата Аси" Туба предпочете да изгледа наскоро родените си близнаци Топрак и Мая. Това нейно решение е допринесло за идеята на продуцентската къща, която стои и зад успешното заглавие "Листопад" да се спре на Бергюзан. За новата си роля актрисата ще получава по 35 хиляди лири на епизод (1 т. лира = 1 лев). Все още не е съобщено името на сериала. За сметка на това, феновете на "Езел" могат да си отдъхнат спокойно, защото красавецът няма намерение да спира да пленява женските сърца и е приел да играе главната мъжка роля в новата поредица. Кенан Имирзальоглу - един от най-популярните актьори в Турция днес, няма умора. Едва преди няколко седмици приключиха снимките на игралния филм с негово участие "Дълга история" и той е готов за нови подвизи. В лентата Кенан изпълнява ролята на

български турчин, изселник в Турция

през 50-те години на миналия век.
За да може още по-добре да се превъплъти в образа, актьорът дори си поставил за цел да научи няколко български израза. До него на големия екран застава много известна манекенка - Тугче Казаз, така че той може да бъде доволен от екранните си партньорки. Очаква се филмът да тръгне по кината през октомври тази година.

Въпреки многото турски заглавия интересът към продукциите на южната ни съседка продължава да е достатъчно голям.

Българите също искат да се вълнуват с драмите и терзанията на съседите ни, а както е тръгнало и в Америка ще разберат колко жени побира един харем и колко жесток може да бъде един монголски хан, защото верните почитатели на Пит и Гибсън ще последват любимците си, без значение през кой век ще се подвизават те и на чия територия.


loop
02.08.2012 05:15:46
0
0

Ti otde znaesh che iskame da gi gledame.Malko li cigani si imame u nas a I Vechna serial DPS

Maria
18.09.2012 09:02:53
0
0

Ne e viarno che iskame da gledame turski seriali i filmi!Prosto bylgarskiq narod e napylno beszashtiten kum turcizaciata!Trud direktno kum zatvora i daneni nabiva v glavite che uj sme iskali turski mizerii!!!!РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола