Истинският морски вълк никога не се връща у дома без улов. Обаче не става въпрос за събрани впечатления от далечни земи, а за покорени дамски сърца. Това, че има съпруга и четири деца, не спира капитан Али Акарсу да заформи и една афера с чужденка. Все пак светът е голям, а чуждите ханъми са по-привлекателни от тази, с която си лягаш вечер. При това за моряците да намерят компания за самотните нощи, е достатъчно предизвикателство и мотивация да пуснат в ход чара си на покорители на морската шир.

Сблъсъкът между семейството и забранената любов е централната тема в новата хитова продукция от южната ни съседка. Сериалът "Времето лети" е най-гледаната продукция в
Турция след драмите на Али Ръза от "Листопад", само че тук дървото загнива още от корените си, а бащата не е изстрадал и хрисим, а склонен към изневери.

Поредицата се завърта в ефира на Би Ти Ви от понеделник - 9 юли, и ще се излъчва всеки делничен ден от 20,00 ч.

Историята връща назад до 1967 г. Капитан Али е по-верен на морето, отколкото на семейството си, и непрекъснато пътува. През това време съпругата му Джемиле влиза в ролята на майка и баща на децата Берин, Айлин, Мете и Осман. Клетата жена жертвоготовно е поела на крехките си плещи целия товар на домакинските задължения и се старае добре да възпита децата си.

Времето минава и един ден дългоочакваният миг настъпва и бащата най-после се звръща у дома. Щастието на домашните е неописуемо, защото мъжът в къщата най-после отново може да поеме ръководните си функции и да брани честта на своите близки. Никой дори и не подозира колко много ще се промени животът им след завръщането на капитана. Но скоро необичайното поведение на морския вълк прави впечатление не само на вярната му съпруга.
РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола