Истинският морски вълк никога не се връща у дома без улов. Обаче не става въпрос за събрани впечатления от далечни земи, а за покорени дамски сърца. Това, че има съпруга и четири деца, не спира капитан Али Акарсу да заформи и една афера с чужденка. Все пак светът е голям, а чуждите ханъми са по-привлекателни от тази, с която си лягаш вечер. При това за моряците да намерят компания за самотните нощи, е достатъчно предизвикателство и мотивация да пуснат в ход чара си на покорители на морската шир.

Сблъсъкът между семейството и забранената любов е централната тема в новата хитова продукция от южната ни съседка. Сериалът "Времето лети" е най-гледаната продукция в
Турция след драмите на Али Ръза от "Листопад", само че тук дървото загнива още от корените си, а бащата не е изстрадал и хрисим, а склонен към изневери.

Поредицата се завърта в ефира на Би Ти Ви от понеделник - 9 юли, и ще се излъчва всеки делничен ден от 20,00 ч.

Историята връща назад до 1967 г. Капитан Али е по-верен на морето, отколкото на семейството си, и непрекъснато пътува. През това време съпругата му Джемиле влиза в ролята на майка и баща на децата Берин, Айлин, Мете и Осман. Клетата жена жертвоготовно е поела на крехките си плещи целия товар на домакинските задължения и се старае добре да възпита децата си.

Времето минава и един ден дългоочакваният миг настъпва и бащата най-после се звръща у дома. Щастието на домашните е неописуемо, защото мъжът в къщата най-после отново може да поеме ръководните си функции и да брани честта на своите близки. Никой дори и не подозира колко много ще се промени животът им след завръщането на капитана. Но скоро необичайното поведение на морския вълк прави впечатление не само на вярната му съпруга.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаментиРЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола