Правителствената програма за развитие "България 2020" ще бъде официално представена днес в Министерския съвет.

Сред целите, очертани в стратегията, са намаляване на бедните хора в България с 260 хиляди души до края на десетилетието и съживяване на селските райони в страната.

Според документа до 2020 г. селата трябва отново да станат привлекателни за живот - с развитие на туризма, на земеделието и местната инфраструктура.

Ново административно териториално разделение на държавата е предвидено в документа. Сегашните 28 области трябва да станат 12. Целта е областната администрация да е по-гъвкава и по-бързо да усвоява пари от фондовете на Европейския съюз. Така ще се подобри и административното обслужване на населението.

Проектостратегията обхваща 8 приоритета, сред които са конкурентоспособността на икономиката, образованието, селското стопанство.

Очаквайте подробности.


Maks
27.03.2012 11:10:22
0
0

Положително е , че е изработена стратегия. Така трябва да е за всичко.

рапончо
27.03.2012 11:10:55
0
0

тези сериозно ли си вярват на глупостите дето ги приказват за този неосъществим план 2020. Предвидено ли е някъде да се построят заводи за да имат хората какво да работият или само с ханджиство и лакейничене ще се занимаваме.

Включете се сега!
27.03.2012 11:14:35
0
0

ВЕЧЕ РАБОТИ!!!Страницата, която ще дели 50% от приходите си със своите потребители вече РАБОТИ!!Проверете на wazzub.com и открийте една социална мрежа по-хубава от фейсбук, с много повече опции и улеснения!Шанса е уникален, вземете част от милиардите на големите компании, wazzub ви ги предлага само сега!!Само до 9-ти април 2012!Регистрацията става с покана. За Вас тя е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72

roki
27.03.2012 12:22:45
0
0

Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех!Вашата покана е тук http://signup.wazzub.info/?lrRef=33cf0366 Важно!! След като направите регистрацията-трябва да я активирате от пощата с която се регистрирате,защото иначе все едно нищо не сте направили!!!

Civil Organization "WAKE$HELP"CO
27.03.2012 18:23:59
0
0

Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатите Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите – Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените говеда.Който изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

W.A.D.Времето Ви ...Свърши -2012-
27.03.2012 18:24:58
0
0

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали Сте се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като проститутка.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и Политиците продават това което не са Направили,крадците и Политиците - това което не е Тяхно,проститутките,Политиците и Журналистите - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят Винаги.Който изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

W.A.D.Времето Ви ...Свърши -2012-
27.03.2012 18:26:01
0
0

Човекът е Обществено животно.Цялата Власт произтича от Народа и Никога не се връща към него.Кой има Интерес от това?Властта всъщност е в ръцете на Обикновените Граждани и по-голяма Сила от Обществеността няма.Гражданите Трябва да упражнят Своята Законна Власт върху досегашните политици,защото те досегашните политици са само жалки,лъжливи и подли "представители" на Гражданите,иззели властта от Гражданите,чрез Манипулация-наречена Представителна Демокрация.Трябва да Има Граждански Контрол у Нас върху Съдебната,Изпълнителната и Законодателната власт-в противен случай Цялото Безумие до Сега ще се повтаря Отново и Отново.Единсвеният Начин да се сложи КраЙ на това Политическо Безумие, което е до Сега-е Пряката Демокрация.Във Властта и по Конституцията на РБългария е Гражданите да Наложат Пряката Демокрация.Когато стане това-то Времето на Досегашните Безумни политици ще Свърши и ще Настъпи Времето на Обикновените Граждани.Докогато това е истина,това ще е Истината!Действайте, Повтарям Действайте Граждани!

Who is next ? Why? Greece!
27.03.2012 18:27:10
0
0

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се връща към него.Защо у нас "бюджетът" няма пари и няма да има? Защото у нас към бюджетният "сектор" са Безсмисленно "Закачени" Безумна Огромна Маса от "Наши" хора чрез Безсмислен "Алгоритъм" за работа.Ако не бъде изпълнено основното правило за вярно съотношение между "Активи - стойност - качество - ефективност - Резултат" следва просто Фалит.Защо у нас няма закон за Фалит на Физическо лице, а в целият ЕС го има? Кой има интерес от това? Защо има разплащания в брой? Защото са Непроследими у нас, нали! И ето Ви Огромна Неконтролирана Престъпност.Защо касовите апарати у нас на Всеки "търговец" трябва Задължително да има on-line "непрекъсната" връзка с НАП? Никъде в ЕС го няма това,а ние сме първи за това.Кой има интерес от това? Който изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там,където няма Нравственост?Докогато това е истина,това ще е Истината!

Guffaw Department "WAKE$HELP"CO
27.03.2012 18:28:18
0
0

Му Мonkey! Рапона е ухилен днес, Отново си има нови Кукли на конци, Но Защо трябва да Платим Всички за Това? Внимание! Няма да стане това което Говори Рапона, а това което Мисли.Лошото е - група Американски учени са Доказали, че Рапона Не Мисли.Доброто е - Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи...

W.A.D.Времето Ви ...Свърши -2012-
27.03.2012 18:29:40
0
0

Времето настъпи...За политиците у нас от преди 23г. до Днес, да наметнат бял чаршаф и бавно да поемат към политическите гробища, защото Там е Мястото на политическите трупове.РБългария е на Последно място в ЕС и още по-лошо в Цяла Европа и най-лошо - Ние сме на Последно място в Целият Свят! Къде е причината за това? - Правилно в "Нашите" политици до Сега.Техният Резултат от работата им за 23г. до Днес е нула 0, даже е още по-зле, защото е две нули 00.Гражданите са длъжни при този Резултат - просто да Пуснат Водата след Политиците! ПВП! Граждани - Незабравяйте да Пуснете водата, защото иначе ще има Голяма смрад!1 2

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола