31 декември, 17 ч, Канал 1 - това е кодът към премиерния филм мюзикъл “Питър Пан”, който БНТ засне преди броени дни. Всички изпълнители са деца от 6 до 16 години, избрани след 10-месечен кастинг в риалити шоуто “Феномени” на държавната телевизия.

“Уникалното в този проект е, че всички роли се изпълняват от деца”, коментира режисьорът Бисерка Колевска. А музикалният педагог Росица Овчарова допълва: “Тези деца заслужават доверие, внимание и адмирации за това, което направиха за толкова кратко време.” Хлапетата записват всички песни само за 2 седмици.

Музиката и текстът са на Пиърс Ч. Робинсън, който пък използва литературния първоизточник от Джеймс Матю Бари. Това е историята за онова момче на име Питър Пан (АлександърТанев), което не иска да порасне и повежда малките Уенди, Джон и Майкъл (Ралица Добрева, Никола Станчев и Николай Марков) из Небивалата земя. В ролята на капитан Хук ще видим Георги Милтиядов, а на феята Зън-Зън - Пламена Колева.


НИКИ
01.01.2012 09:49:03
0
0

погледнах с едно око и превъртях каналите.защо заблуждават децата,че имат талант не разбирам.тук в бг само лоша имитация има и нищо друго.жалко

nikolinka_dikowa@abv.bg
02.01.2012 11:36:55
0
0

Невероятен филм са направили децата от феномени!Всичките са таланти...Не съм гледала от много години български филм с деца,това беше уникално!Браво на целият екип ! А ти Иване да не беше погледнал с едно око ,а с двете си за да можеш да видиш как играят феномените на България!Няма имитация ,а уникално представяне !!!!РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Нямаш
профил?

Запомни ме Забравена парола